Gugalnica Slon BIG z gibljivimi ušeski od 12 mes

Opis izdelka

Otroška gugalnica Slon BIG je odlična gugalnica, primerna za vse otroke od 1. leta starosti dalje. Izdelana je v čudoviti barvni kombinaciji sive, zelene in oranžne barve. Ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem otrok sedi udobno in se ne utrudi niti po dolgem zibanju. Gugalnica za otroke ima vesel obrazek slončka z gibljivimi ušesi, ki so namenjeni tudi držanju. Skupna dolžina gugalnice meri 85 cm, njena višina pa 50 cm. Gugalnica je izdelana iz kakovostne plastike, ki je trpežna, trdna in hkrati nežna za otroške rokice.

Zahvaljujoč svoji obliki je gugalnica stabilna in otrokom omogoča varno zabavo. Je kot narejena za zibanje na vrtu, ampak je zaradi njenih priročnih dimenzij primerna za vsako otroško sobo. Gugalnica je težka 4,9 kg, tako da jo boste z lahkoto prenašali iz sobe na vrt, ali pa jo prevažali v prtljažniku avtomobila, da jo bo malček lahko imel vedno s seboj. Nosilnost otroške gugalnice Slon, nemškega proizvajalca BIG znaša 50 kg in je primerna za otroke od 1. do 5. leta starosti. Vesel slonček s čudovitimi očkami in prikupnih rilcem bo postal najboljši prijatelj vaših otrok med spomladanskimi igrami. Zibanje na otroški gugalnici pripomore k pravilnem razvoju kolčnih sklepov otrok in krepi njihovo mišičje.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Plastika igrač BIG vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo ta igrača obdržala žive barve še dolga leta kot prvi dan. Nemški proizvajalec jamči za kakovost, edinstvenost in varnost, da se vam med igro nikoli ne bo treba bati za varnost svojih najmlajših otrok.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost85*34*50 cm
Skupna višina50 cm
Dimenzije paketa78*39*35 cm
Skupna dolžina85 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,9 kg
Nosilnost50 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.