Miza za otroke KidTable Smoby zelena/modra/rdeča z UV filtrom od 18 mes

Opis izdelka

Miza za otroke KidTable je moderni in originalni vrtni dodatek francoskega proizvajalca Smoby, ki je primeren za dečke deklice že od njihovega od 18. meseca starosti. Miza je zasnovana v treh barvnih kombinacijah: zeleni, modri in rdeči, tako da si lahko izberete barvo, ki vam je najljubša. Svoje žive barve bo ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo preprečil bledenje barv. Za mizico se bodo udobno usedli kar 4 otroci, ki lahko ob njej uživajo v prigrizkih s svojimi sorojenci in prijateljih na vrtu ali v notranjih prostorih. Otroška mizica se odlično poda k hišicam Smoby in drugim vrtnim dodatkom iz kolekcije, med katere spadajo tudi prvorazredni stolčki KidChair, tabureti Kidstool in klopi KidBench.

Mizica je izdelana iz najkakovostnejše plastike s pomočjo posebne tehnologije Blow Molding, ki daje igračam Smoby najvišjo trdnost in trpežnost. Mizica je stabilna, njene robustne nogice pa so prilagojene igri tudi v notranjih prostorih. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina mizice pa je nežna in žametna na dotik. Višina mizice meri 45 cm, tako da jo bodo dosegli tudi majhni otroci. Mere mizice znašajo 76*52*45 cm, njegova teža pa je 3,9 kg. Priročno mizico lahko brz napora premaknete kamor koli jo boste potrebovali, hitro pa se tudi sestavi.

Vrtna hiška znamke Smoby prinaša otrokom dovolj prostora za barvanje in risanje risbic, prav tako pa se bodo otroci ob njej skupaj s svojimi sorojenci in prijatelji prijetno pomalicali. Na mizici lahko razprostrejo tudi različne družabne igre in svojo uporabnost bo našla tudi na vrtni zabavi. Popolnoma se bo podala na vsak vrt, pripomogla k razvoju otroških socialnih vezi ter razvoju domišljije in predstavnosti. Mizica je uporabna med celotnim letom, med hladnejšimi meseci bo odlična za notranje prostore, med sončnimi dnevi pa na svežem zraku.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost76*52*45 cm
Skupna višina45 cm
Dimenzije paketa54*12*79 cm
Skupna dolžina76 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,9 kg
Opomba1 pcs
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.