Magnetna šolska tabla Activity Smoby dvostranska z 80 dodatki

Opis izdelka

Magnetna šolska tabla Activity Smoby je dvostranska in vsebuje še 80 dodatkov, zato je odlična izbira za vse starše, ki želijo najti čudovito in kakovostno magnetno tablo, primerno za vse deklice od 3. leta starosti dalje. Otroška magnetna tabla se ponaša z dodelanim videzom, neposredno iz delavnice francoskih oblikovalcev, ki so izdelali resnično izjemno in edinstveno delo. Rožnato-zelena barvna kombinacija te magnetne table se čudovito poda v katero koli otroško sobo in vaši deklici čudovite zabave ne bo nič omejevalo.

Magnetna tabla stoji na štirih čvrstih kovinskih nogah z mehkimi konci, ki bodo zagotovile odlično stabilnost pri delu vašega malčka. Kakovostni plastični elementi proizvajalca Smoby z značilnimi zaobljenimi robovi bodo zavarovali vašo deklico pred poškodbami in tako bo lahko na polno uživala v odlični zabavi. Magnetna tabla je dvostranska, zahvaljujoč čemur bo mala gospodična lahko risala po eni strani magnetne table s flomastrom, na drugi strani pa se nahaja tabla namenjena risanju s klasično kredo. Pod vsako tablo je tudi praktična polička, na katero lahko deklica odloži svoje pripomočke. Če se bo vaša malčica odločila končati s svojim delom, ji lahko na preprost način pomagate z zlaganjem magnetne table, zahvaljujoč inteligentnemu sistemu stranskih držal. Na stranska držala lahko pripnete priloženo plastično škatlo, v katero lahko shrani vse magnetne plastične črke in številke, s katerimi se bo učila osnov abecede in matematike. Celotni set praktičnih dodatkov vsebuje kar 80 delov skupaj z gobo za čiščenje table, ki bo vaši gospodični zagotovila neizmerno količino zabave in se hkrati med igro nezavedno učila novih stvari, ki ji bodo kasneje v šoli zagotovo prav prišle.

Otroška magnetna šolska tabla Smoby se ponaša z izjemno kakovostjo vseh elementov in nežnim dizajnom hkrati, ki bo lepo padel v oči vsaki mali deklici. Otroška tabla pomaga pri deklicah razvijati ustvarjalnost, predstavnost in sposobnost hitrega vsrkavanja novih znanj tudi zahvaljujoč setu 80 inteligentnih dodatkov. Celotne dimenzije magnetne dvostranske table merijo 52*54*105 cm. Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med najbolj znane proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in čudovitim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi malčki dobili v roke prava francoska kakovost.

Lastnosti

  • stabilna dvostranska tabla s kovinskimi nogami
  • bogata oprema 80 dodatkov
  • kakovostni plastični elementi z zaobljenimi robovi
  • hiter sistem zlaganja 
  • plastična škatlica za pripomočke
  • priročna polička 
  • primerna za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost52*54*105 cm
Skupna višina105 cm
Dimenzije paketa55*10*60 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.