Likalna deska Smoby z elektronskim likalnikom Clean z 9 dodatki Smoby zelen

Opis izdelka

Likalna deska za otroke in elektronski likalnik Clean bosta razveselila male domače pomočnike od 3. leta starosti dalje. Otroška likalna deska je trdna, njena površina pa je prijetna na dotik, s čimer zagotavlja dolgotrajno in prijetno zabavo za vaše otroke. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih in trpežnih materialov je otroška likalna deska videti izjemno avtentična. Zahvaljujoč elektronskemu likalniku Clean z zvokom bo likanje potekalo kot v realnosti. Zvok pare se aktivira po pritisku na gumb na likalniku. Likalnik za otroke daje dva različna zvoka, glede na to, ali je površina ravna ali ne. Po nekaj sekundah se zvok pare samodejno ugasne. V set za likanje spada tudi 9 dodatkov, ki bodo vašemu pomočniku likanje olajšali in naredili še bolj prijetno. 

Otroška likalna deska je izdelana v belo-zeleno-sivi barvni kombinaciji, ki se skupaj lepo usklajuje. Likalna deska za otroke deluje zelo moderno in je videti izredno realno. Je trdne konstrukcije in se preprosto zloži. Površina likalne deske je okrašena z nežnim motivom razcvetenih dreves, zahvaljujoč čemur bo otrokom likanje še mnogo bolj zabavno in veselo. Likalna deska ima tudi stojalo za odlaganje likalnika in prostor za 5 ščipalk v obliki rožic. Dimenzije otroške likalne deske merijo 69*23*49 cm, višina likalne deske znaša 49 cm. Med likalno opremo spada tudi električni likalnik Clean, ki je realistična kopija originala ter dva zelena obešalnika za obešanje zlikanega perila. 

Likalno stojalo in tudi likalnik  sta v belo-zeleno-sivi barvni kombinaciji, ki se ena drugi lepo podajo. Otroški likalnik je imitacija pravega likalnika, in zato lahko mali pomočniki regulirajo tudi toploto likalnika. Likalnik deluje na 2 bateriji AA/LR6, ki nista del seta za likanje. Del opreme za likanje je tudi razpršilnik. Zahvaljujoč otroški likalni deski z elektronskim likalnikom Clean lahko otroci oblačila likajo prav tako kot njihove mamice. S skupinim likanjem ustvarjate pri otrocih redoljubne navade in jim prikažete, da je likanje lahko tudi zabavno. Smoby je ugledno francosko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih otroških igrač za vaše otroke. Vse igrače izpolnjujejo evropske kriterije kakovosti in varnosti.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*23*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa35*12*70 cm
Skupna dolžina69 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,80 kg
OpombaBattery:2 x AA/LR6
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.