Nastavljivi ležalnik Beaba Up&Down II 4 višine in 3 položaji siv

Opis izdelka

Otroški nastavljivi ležalnik Beaba Up&Down je udoben ležalnik za dojenčke, ki je maksimalno varen in lahko zato vanj položite dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Ležalnik za dojenčke je udoben in mehak, zahvaljujoč zvišanim stranicam pa se bodo malčki počutili udobno. Prevleko ležalnika lahko perete v pralnem stroju na nežnem programu. Ležalnik sive barve ima tudi oporo za glavico, s čimer bo novorojenčku priskrbel podporo glavice.

Občutek udobja

Ležalnik Beaba lahko povsem preprosto po višini nastavite na 4 položaje – zadostuje, da pritisnete na varovala na obeh nogah ležalnika in ga premaknete navzgor ali navzdol. Otrok lahko tako leži na višini staršev ali sorojencev in sledi dogajanju okoli sebe. Ležalnik lahko prav tako nagnete na 3 položaje samo z eno roko – tudi na položaj za udoben spanec. Otroka lahko v ležalniku zavarujete tudi s 5-točkovnim varnostnim pasom, tako da dojenček z ležalnika zagotovo ne bo padel in se bo hkrati počutil varno. Ležalnik služi tudi kot gugalnik, ki se lahko zavaruje, zato se vam ne bo treba bati, da bi se gugalnik prevrnil.

O znamki Beaba

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovanju novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Izdelke francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • ležalnik za otroke
  • stabilen gugalnik
  • po višini nastavljiv ležalnik
  • 5-točkovni varnostni pas
  • izpolnjuje najvišje kriterije kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost87*51*52 cm
Skupna višina87 cm
Dimenzije paketa64*57*16 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,0 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.