Leseni namizni nogomet BBF Nr. 1 Smoby z 2 plutovinastima žogicama od 8 leta

Opis izdelka

Namizni nogomet BBF Nr.1 je fantastičen leseni ročni nogomet, ki je francoskega porekla. Namizni nogomet je edinstvenega, najmodernejšega dizajna in ima trdno robustno konstrukcijo, ki prenese tudi bolj grobo ravnanje. Štiri teleskopske palice z udobnimi črnimi ročaji omogočajo preprosto obvladovanje. Namizni nogomet je primeren za 2-4 igralce, za otroke od 8. leta starosti. Temelji mize so lesni, s čimer deluje izredno naravno in brezčasno. Igralna površina predstavlja imitacijo nogometnega travnika z označenimi črtami, dimenzije pa znašajo 94*60 cm. Miza ima vgrajen lovilnik žogic in tudi števec golov na obeh straneh.

Del lesenega nogometnega seta sta tudi dve plutovinasti žogici, ki sta nujni za napete nogometne tekme. Namizni nogomet je že leta in leta priljubljena zabava tako za otroke kot tudi za odrasle. Pri namiznem nogometu na izredno zabaven način tako urijo svoje reflekse in trenirajo svojo hitrost, natančnost in zbranost. Namizni nogomet je izredno dobro uravnotežen, vsebuje pa še dve plutovinasti žogici. Zasnovan je za otroke, igrajo pa se lahko tudi odrasli. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih otroških igrač z realističnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami.  Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Dimenzije mizice za igranje merijo 120*89*84 cm. To je odlična igrača, pri kateri se bo otrok na igriv način razvijal in se z njo zabaval tudi s svojimi prijatelji dolgo časa, zato ne oklevajte in ga kupite tudi svojim malčkom.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloFrancija
Velikost120*89*84 cm
Skupna višina84 cm
Dimenzije paketa80*17*102 cm
Skupna dolžina120 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža19,69 kg
Opomba94*60 cm - playing surface
Barvačrno-rdeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.