Lesena kuhinja Wood Cook Smoby s kavnim avtomatom, barskim pultom in 22 dodatki

Opis izdelka

Otroška lesena kuhinja Wood Cook Smoby s kavnim avtomatom in barskim pultom bo pritegnila pozornost vseh malih kuharjev s svojo odlično zasnovo. Unikatni retro dizajn, ki ga dopolnjujejo moderni dodatki živih barv, naredijo iz nje čudovito in stilsko kuhinjo, ki bo čudoviti okrasek vsake otroške sobice. Lesena kuhinja Wood Cook je odlične zasnove, v kateri se združuje lepota lesa in živih barv, modre, rdeče, rumene in sive, ki so popolnoma usklajene. Otroška kuhinja ima mnogo dodatkov in funkcij, ki jo naredijo edinstveno. Kuhinja za otroke je opremljena z najnovejšimi elementi in dodatki, ki dajejo kuhinji atraktivni videz in pri otrocih vzbujajo domišljijo in predstavnost. 

Na belem delovnem pultu se nahaja štedilnik, korito za pomivanje posode in prostor za odlaganje. Štedilnik ima dve kuhalni plošči za kuhanje okusnih jedi in se prižiga/ugaša z gumbi. Nad štedilnikom je nameščena napa sive barve. Vtis resnične kuhinje je poudarjen z modernim kavnim avtomatom s kapsulami in kuhinjsko uro. Umivalnik je opremljen s stilsko pipo, zato bo pomivanje za otroke velika zabava. Nad koritom je sličica mikrovalovne pečice, ki ne sme manjkati v nobeni moderni kuhinji. Zanimiv detajl je barski pult rdeče barve, ob katerem se lahko obiski pogostijo, služil pa bo tudi kot odlagalni prostor.

Del kuhinje je tudi odpirajoča pečica za peko, in hladilnik, ki ga prav tako lahko odprete. Mali kuharji lahko za pripravo okusnih jedi uporabijo 22 dodatkov, skodelice, krožnike, žlice, pribor, lončke z juho, testo za peko kolačev in špagete. Zajemalko in lonec lahko otroci obesijo na priročni obešalnik. Za pospravljeno otroško kuhinjo bo služila tudi rdeča polička. Lesena kuhinja za otroke je visoka 82 cm, njena dolžina pa znaša 80 cm. Otrokom omogoča mnogo igralnih vzgibov v naravnem okolju. Vsi detajli kuhinje so prilagojeni malim otroškim rokicam. Kuhinja Smoby je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti.

Ta čudovita otroška kuhinja z originalnim in unikatnim dizajnom in 22 dodatki je čudovito darilo za vsakega otroka, ki rad pomaga mamici pri kuhanju. Lesena kuhinja Wood Cook je stabilna in varna. Stoji na 4 lesenih nogicah in je izdelana iz kakovostnega lesa, ki je skombiniran z dodatki iz plastike. Robovi otroške kuhinje so zaobljeni in nežni. To zagotavlja, da se otrok ne bo ranil. Plastični dodatki so izdelani iz zdravju neškodljive plastike. Plastika je kakovostna in žametna na dotik in prijetna za otroške rokice. S to otroško kuhinjo imajo vaši otroci za zabavo poskrbljeno. Igra z otroško kuhinjo pri otrocih spodbuja razvoj fine motorike, tipne zaznavnosti in spodbuja otroško fantazijo in ustvarjalnost.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu. Otroci se radi igrajo z otroško kuhinjo, ki jim omogoča veliko število različnih iger in ure in ure preživete med igro. No, kaj vam bo vaš mali kuhar ali kuharica pripravil v novi kuhinji? 

Lastnosti

  • lesena otroška kuhinja Wood Cook
  • s kavnim avtomatom, barskim pultom, pečico, hladilnikom
  • z 22 dodatki
  • velika delovna površina
  • v naravni barvi
  • višina 82 cm
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • za igro več otrok
  • izpolnjuje stroge varnostne kriterije
  • kakovosten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost80*34*82 cm
Skupna višina82 cm
Dimenzije paketa61*16*40 cm
ZvokDa
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,7 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.