Kuhinja Cherry Smoby elektronska z zvoki, popečenimi živili, kavnim avtomatom in s 25 dodatki zeleno-siva

Opis izdelka

Skupno kuhanje z najmlajšimi? Elektronska kuhinja za otroke Cherry Smoby v stilski zeleno-sivi barvni zasnovi bo izpolnila vse želje vašega malega kuharja. Ta otroška kuhinja je primerna za otroke od 3. leta starosti in je tudi funkcionalni in stilski dodatek vsake otroške sobe. Otroška kuhinja Cherry Smoby z originalnimi kuharskimi zvoki in funkcijami vsebuje kar 25 dodatkov, kot na primer pribor in posodo, kapsule za kavni avtomat, kozarčke, testenine, kolačke in živila popečena z ene strani.

Kuhanje je igrača

Otroške kuhinje proizvajalca Smoby so čudovite, dizajnerske in funkcionalne. Zahvaljujoč bogati opremi se lahko otroci igrajo ure in ure in izmišljajo lastne recepte, s čimer se bodo hitro in preprosto naučili upravljati s kuhinjskimi aparati in dodatki. Odličen hladilnik z odpirajočimi vratci bo služil za shranjevanje živil, ki bi morale biti shranjene na hladnem. Pečica za peko bo otroke varno naučila, kako se pripravljajo jedi med peko. Priročna ura bo malega kuharja obveščala o času kuhanja in peke, da ne bi pozabil na nič pomembnega. Na ponvici lahko otroci pripravijo okusno ribo in si popečejo toast.

Opremi ne manjka niti lonec s pokrovom, kjer lahko mali kuharji pripravljajo tudi testenine. Ko ga boste položili na štedilnik in pritisnili na gumb bo dajal realistične zvoke. Del kuhinje za otroke Cherry Smoby je tudi pomivalno korito za pomivanje posode in vgrajeni espresso kavni avtomat s kapsulami, ki služi za pripravo okusne kave. Otroke bodo razveselila čarobna živila, ki se iz obeh strani barvno razlikujejo, da bi vedeli, katero stran morajo še popeči in katera je že gotova. Na zadnji strani otroške kuhinje se nahaja čudovit motiv, ki ponazarja vzorno in pregledno shranjene stvari, kar bo otroke naučilo redoljubja in urejenosti. Elektronska kuhinja za otroke Cherry Smoby daje tudi zvoke s pritiski na različne gumbe, ki se nahajajo neposredno na njej in so podobni resničnem kuhanju in peki.

Originalna in edinstvena

Francoski šarm, eleganca in čudovita zeleno-siva barva se lepo podajo v vsako otroško sobo. Elektronska otroška kuhinja Cherry Smoby je odlična izbira za otroke, ki radi opazujejo in še raje vse poskušajo. S to večnamensko otroško kuhinjo se zagotovo ne bodo dolgočasili. Pri tem bodo tudi razvijali fino motoriko, komunikacijske spretnosti in razumska znanja. Svojim otrokom ustvarite pogoje, ki jim bodo zagotovili zabavo in pridobivanje različnih spretnosti. Francoski proizvajalec Smoby pazi na kakovost in tudi na varnost ter funkcionalnost svojih izdelkov.

Elektronska otroška kuhinja Cherry Smoby se ponaša s stabilno konstrukcijo, višina delovne površine meri 49 cm, skupna višina pa 93 cm. Celotne dimenzije kuhinje znašajo 68*34*97 cm. Zahvaljujoč temu bo vsak starš znal določiti, ali je višina delovne površine dovolj prilagojena za svojega malega kuharja. Kuhinja je dobro dostopna iz vseh strani, vsa oprema je igrivo obvladljiva, posamezni motivi pa pomagajo otrokom prepoznavati in razlikovati pomembne kuhinjske elemente. Del otroške kuhinje Cherry Smoby so tudi baterije, ki jih boste starši preprosto vstavili v kuhinjo in igra se lahko začne.

O znamki Smoby

Otroška kuhinja, izdelek oblikovalske delavnice podjetja Smoby, je edinstvena otroška igrača na najvišji ravni, ki bi ji le stežka našli konkurenco. Francoski oblikovalci se osredotočajo na prvorazredni dizajn, realno izdelavo vseh linij in dodatkov, kot tudi celotno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na varnost otroka, zato lahko starši brez skrbi pustijo svoje malčke, da se igrajo s to čudovito kuhinjo polno nepozabnih funkcij, ki si jih le lahko izmislijo.

Lastnosti

  • kakovostna in varna otroška kuhinja
  • 25 dodatkov
  • čarobna živila
  • vgrajen elektronski modul
  • baterije so priložene kompletu
  • primerna za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost68*34*97 cm
Skupna višina97 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,3 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.