Kuhinja Tefal Studio XXL Smoby elektronska s čarobnim brbotanjem in ledom ter 38 dodatki rdeče-srebrna

Opis izdelka

Kuhinja za otroke Tefal Studio XXL je fantastična elektronska kuhinja, ki je nastala po navdihu najnovejših arhitekturnih trendov. Prihaja iz delavnice uglednega proizvajalca Smoby, s svojo edinstveno barvno zasnovo spominja na resnično kuhinjo. Elektronska otroška kuhinja je modernih barv, rdeče in srebrne v kombinaciji z brezčasno črno. Maksimalna varnost kuhinje Tefal XXL je zagotovljena, zahvaljujoč njeni trdni in kakovostni plastiki v trdni konstrukciji. Narejena je iz visokokvalitetne plastike, ki je hkrati nežna in žametna na dotik. Vsak gumb in dodatek je prilagojen za male otroške rokice, da bi se z njim enostavno ravnalo. Kuhinja je primerna za dečke in deklice od starosti 3 let.

Kuhinja za otroke ima veliko prostora za živila in dodatke, tako da lahko mali kuharji in kuharice vse svoje kuharske potrebščine lepo zložijo in uredijo. Velika prednost te kuhinje je njena dostopnost iz vseh strani. Igralna površina ima 360°, zato se lahko z njo igra več otrok hkrati. Ta oblika socialne interakcije pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle. Kuhinja Tefal je kakovosten evropski izdelek, ki izpolnjuje najstrožje standarde EU, zato bodo vaši otroci pri zabavnih igrah vedno varni. Otroška kuhinja je dolga 86 cm, visoka 100 cm in globoka 83 cm. Višina pulta je 51 cm od tal. Otroška kuhinja je opremljena z mnogimi uporabnimi dodatki. Vsebuje jedilni kot, pri katerem lahko otroci okušajo svoje kosilo. Koritu za pomivanje posode z moderno visoko pipo te otroške kuhinje, je dodan tudi odcejevalnik posode.

Kuhinja je elektronska, zato daje kuhalna površina z dvema ploščama realistične zvoke, ko nanjo položite lonec ali ponvico. Otroci obožujejo zvočne efekte, ki simulirajo kuhanje, praženje ali kipenje Blop-Blop. Nenavaden in zanimiv dodatek kuhinje je pomivalec posode pod pečico, z odpirajočimi vratci in pregrado za odlaganje posode. Zagotovo pa je najboljši dodatek otroške kuhinje čarobni lonec, ki napolnjen z vodo začne čarobno brbotati, ko ga položite na kuhalno ploščo. Igra kuhanja tako ne more biti bolj zabavna. V spodnjem delu kuhinje za otroke je hladilnik z rdečimi vratci. Pečica ima prozorna vratca. Gumbi za prižiganje in ugašanje pečice dajejo mehanski zvok Klik-Klik. Nad delovnim pultom kuhinje je napa s kaveljci, na katerih visi pribor in kuhinjske potrebščine. Pod napo je vgrajen espresso kavni avtomat z velikim belim loncem.

Nenavaden aparat v tej kuhinji za otroke je aparat za izdelavo domače gazirane pijače, ki med doziranjem pijače daje zvoke Cric-Cric. V kuhinji boste našli tudi originalni izdelovalec ledu, ki po pritisku izpusti kocke ledu. Ta čudovita in edinstvena kuhinja vsebuje 35 dodatkov, ki zagotavljajo dolge ure iger kuharjev in pekov. Otroci med igro zelo radi posnemajo svoje starše. Med zanimive dodatke kuhinje spadajo napol popečena živila, ponvica za palačinke, lonček s pokrovko, kapsule za kavni avtomat, solnica, poprnica, 2 seta pribora, 2 krožnika, 2 kozarca, 2 skodelici, kocke ledu, popečena živila, odcejevalnik posode, 4 škatlice z jedmi, steklenička in kuhinjska posoda. Otroška kuhinja Smoby Tefal Studio XXL deluje na 2x AA/LR6 bateriji, ki sta priloženi kompletu. Kuhinja se lepo poda pohištvu otroške sobe in ne zavzema veliko prostora.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen električni modul
  • dostopna iz vseh strani
  • realistični zvoki kot pri kuhanju Blop-Blop
  • aparat za izdelavo gazirane pijače z zvoki Cric-Cric
  • 35 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • jedilni kot, pomivalec posode
  • hladilnik, pečica
  • izdelovalec ledu
  • primerna za otroke od 3 let starosti
  • skupna višina 100 cm
  • primerna za deklice in dečke
  • kakovosten francoski dodatek
  • moderen dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost86*83*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina86 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.