Kuhinja Tefal Studio Bubble Smoby elektronska s čarobnim brbotanjem in 26 dodatki vijolično-zelena

Opis izdelka

Otroška kuhinja Smoby Tefal Studio Bubble je kuhinja, primerna za radovedne malčke. Ta kuhinja z mnogimi elektronskimi funkcijami in dodatki je primerna za otroke od 3. leta starosti. Zahvaljujoč kombinaciji vijolične in zelene barve se bo lepo podala v otroško sobo. Ta barvna kombinacija je nastala po navdihu zadnjih trendov v dizajnu. Otroška kuhinja Tefal Smoby Studio Bubble ima resnično čudovito realistično zasnovo, dodelano do zadnjega detajla in elektronski modul z zvoki in brbotanjem, ki simulira vrenje vode.

Dizajnerska in polna funkcij

Prednost te kuhinje je njena dostopnost iz vseh strani, zato je primerna za igro več otrok skupaj. Z družabno igro otroci razvijajo komunikacijske sposobnosti in posnemajo odrasle. Otroci si z igro urijo motorične sposobnosti, tipno zaznavnost in koordinacijo gibov, kuhinja pa je dopolnjena s kar 26 uporabnimi dodatki. Mednje spadajo krožnički s priborom, kuhinjska posoda, čarobni lonec s pokrovko, nadomestne kapsule za kavni avtomat, ponvica, skodelice za kavo in kozarci za sok. Kuhinja Tefal Studio ima posebne čarobne lastnosti.

Čarobni lonec simulira vrenje vode, zadostuje, da vanj nalijete vodo in pritisnete na gumb na delovni površini.  Ko lonec položite na štedilnik in pritisnete na gumb, se pojavijo čarobni mehurčki. Ta elektronska kuhinja za otroke ima skupno višino 100 cm. Njene dimenzije merijo 49*47*100 cm, kjer je višina delovnega pulta 51 cm. Za kar najbolj atraktivno doživetje je otroška kuhinja je opremljena z aparati, kot v realni kuhinji. V pečici si lahko spečejo okusen kolač in umijejo posodo v otroškem pomivalnem stroju, nameščenem neposredno pod pečico. Pečica in pomivalec posode imajo odpirajoča vrata, otroke pa bodo razveselile realistične slikice v notranjosti. Kuhinja ima tudi hladilnik, s prav tako odpirajočimi vratci, ki je hkrati tudi vložni prostor za živila.

Delovna površina kuhinje je sestavljena iz električnega štedilnika z dvema kuhalnikoma, korita za pomivanje posode in jedilne mize. Nad delovno površino je stojalo z napo. Na stojalu lahko otroci najdejo aparat za izdelavo gaziranih pijač in espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami. Aparat za gaziranje pijač daje realistične zvoke cric-cric. V gornjem delu stojala je nameščena otroška napa, na katero lahko otroci navesijo kuhinjske pripomočke. Kuhinja ima veliko prostora za shranjevanjeElektronska otroška kuhinja deluje na 3x AAA/LR03 baterije, ki niso priložene kompletu.

O znamki Smoby

Znamka Smoby je dolgoletni proizvajalec kakovostnih otroških igrači najvišje kakovosti in najmodernejšega dizajna. Izdelki Smoby izpolnjujejo stroge evropske kriterije in imajo čudovit francoski dizajn. Plastika, iz katere je kuhinja narejena, je prijetna in nežna za otroške ročice. Kuhinja je stabilna in ima oglate robove, zaradi česar je za otroke varna. Otroška kuhinja Smoby je najboljše kar si otrok lahko želi. Zahvaljujoč inovativnim materialom in nezamenljivemu dizajnu se uvršča na sam vrh v konkurenci otroških kuhinj.

Lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • čarobni lonec z mehurčki (brbotanje vode v loncu)
  • 26 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • aparat za gaziranje pijač z zvoki cric-cric
  • pomivalni stroj z odcejevalnikom posode
  • od 3. leta starosti
  • francoski izdelek Smoby
  • primerna za deklice in dečke
  • skupna višina 100 cm
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*47*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,2 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.