Kuhinja Tefal French Touch Smoby elektronska z zvoki, kavnim avtomatom in ledom ter 46 dodatki

Opis izdelka

Iščete kakovostne in zabavne otroške kuhinje z edinstvenim dizajnom? Otroška kuhinja Tefal French Touch znamke Smoby je elegantna in edinstvena kuhinja s popolno opremo in mnogimi dodatki za otroke od 3. leta starosti dalje. Pohvali se lahko s čudovito dizajnersko zasnovo v živi rdeči barvi in belim pultom. Kuhinja je opremljena s setom 46 dodatkov, med katere spadajo rekviziti živil in posode, ki so v uporabi v pravi kuhinji. 

Odlična izbira

Otroke bo navdušilo število funkcij in dodatkov, ki jih kuhinja vsebuje. Za otroke je na voljo tudi ponvica za obračanje palačink in realistični žar. Kuhinja ima skupaj kar 46 dodatkov, med katerimi ne manjkajo niti pribor, krožnički, imitacije noža, zajemalka, solnica, poprnica, kečap, majoneza, lonec s pokrovom, steklenica mleka in kozarčki. Otroci lahko preizkusijo peko v pečici, kuhanje v loncih in na ponvici na štedilniku. Otroci lahko med kuhanjem svojo kuhinjsko posodo postavljajo v priročne odprtine na pultu. Otroška kuhinja razpolaga tudi s odpirajočim prostorom za shranjevanje s poličko, ki bo otroke naučil redoljubnosti.

Samoumevna pa je tudi replika in ura, da bi otroci lahko sledili času kuhanja in pečenja. Kuhinja bo malemu kuharju priskrbela tudi veliko imitacij hrane, kot so hrenovke, pečen piščanec, jajce, mufini, korenje in drugo. Med opremo kuhinje so priložene tudi kocke ledu, ki jih otroci lahko dobijo neposredno iz aparata za led. Otrokom bo dobro služil tudi mali espresso kavni avtomat, h kateremu so priložene kapsule različnih priokusov. Otroška elektronska kuhinja daje realistične zvoke, med katere spada tudi cvrtje na ponvici. Več imitacij živil je z ene strani že popečenih, zaradi česar se bodo otroci pri kuhanju resnično zabavali v stvarnem kuhanju. Otroci bodo presenečeni tudi s čarobnimi testeninami, ki pri kuhanju v loncu čudežno povečajo svojo prostornino.

Kakovostna in poučna

Vsi elementi na otroški kuhinji so narejeni iz nežne plastike, ki se ponaša z visoko trajnostjo in odpornostjo, da bi otrokom lahko kar najdlje služila otrokom, ki radi kuhajo. Otroci lahko zahvaljujoč tej edinstveni kuhinji razvijajo svoje fine motorične gibe, koncentracijo in bistrost. Otroci se bodo naučili, čemu je namenjena kuhinjska posoda in da bi v vsaki kuhinji morali biti pazljivi. Otroška kuhinja z elektronskimi funkcijami ustvarja prostor, kjer se bodo lahko otroci zabavali ure in ure, medtem ko se bodo učili osnovnih principov kuhanja in peke. Ugotovili bodo, kako uporabljati posamezno posodo, kje se pomivajo krožniki in kakšne funkcije imajo kuhinjski aparati. Naučili se bodo pravilno slediti in gospodariti s časom, saj pri vsakem kuhanju zahteva priprava surovin določen čas.

Parametri

Kuhinja je dobro dostopna iz vseh strani, tako da ni razloga, da se s kuhinjo ne bi moglo igrati več otrok. En otrok lahko skrbi za pečico s odpirajočimi vratci in premično rešetko, drug pa se lahko posveča žaru za pečenje, spet drugi otroci pa si lahko razdelijo svoje dolžnosti pri hladilniku z odpirajočimi vrati, ki služi kot prostor za shranjevanje živil, pri pomivanju posode ali iskanju nujno potrebnih živil, ki jih potrebujejo pri kuhanju ali peki. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, celotne dimenzije otroške kuhinje merijo 115*45*94 cm z višino pulta 50 cm, zahvaljujoč katerim bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega spretnega malčka. Del otroške kuhinje Smoby Tefal French Touch so tudi baterije, ki jih bodo starši preprosto vstavili v kuhinjo.

O znamki Smoby

Otroška kuhinja, ki je izdelek oblikovalske delavnice proizvajalca Smoby, je edinstvena otroška igrača na najvišji ravni, ki le stežka najde nasprotnika. Francoski oblikovalci se osredotočajo na prvorazredni dizajn, realno izdelavo vseh linij in dodatkov, kot tudi celotno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na otrokovo varnost, zato lahko starši brez skrbi pustijo svoje malčke, da se igrajo s to čudovito kuhinjo polno nepozabnih funkcij, ki si jih le lahko izmislijo.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajeni elektronski modul
  • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
  • barbecue grill
  • ponvica s funkcijo obračanja palačinke
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • bogata oprema 46 dodatkov
  • lonec s čarobnimi mehurčki
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
  • primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti
  • hladilnik z odpirajočimi vratci in prostorom za shranjevanje
  • pečica z odpirajočimi vratci in drsečo rešetko
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.