Kuhinja Studio XL Tefal Smoby elektronska z zvoki, z aparatom za gaziranje pijač, hladilnikom in 32 dodatki vijolična

Opis izdelka

Otroška kuhinja Studio Tefal XL je izjemna kuhinjska linija najmodernejšega dizajna, ki so jo razvili francoski oblikovalci otroških igrač podjetja Smoby. S svojo obliko in zasnovo sodi ta čudovita kuhinja med najnovejše modele. S svojo edinstveno barvno kombinacijo se postavlja v bok trendovskim dizajnom arhitekture notranje opreme. Kuhinja za otroke je barvno usklajena v sivi, beli in srebrni barvi, ki pa so dopolnjene s prelepim odtenkom kraljevske vijolične, ki poživi in osveži kuhinjo ter ji doda eleganco. Jedilna miza ima vzorčast belo-vijoličen prt, ki naredi kuhinjo brezčasno. Kuhinja za otroke ima veliko prostora za živila in dodatke, tako da ostane vse lepo skrito in se nič ne valja po tleh. Velika prednost te edinstvene kuhinje je njena dostopnost iz vseh strani. Igralna površina ima 360°, zato se lahko z njo igra več otrok hkrati. Ta oblika socialne interakcije pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle. To je kakovosten evropski izdelek, ki izpolnjuje najstrožje standarde EU.

Maksimalna varnost kuhinje za otroke Studio Tefal XL je zagotovljena, zahvaljujoč njeni trdni in kakovostni plastiki v trdni konstrukciji. Narejena je iz plastike, visoke kakovosti, ki je hkrati nežna in žametna na dotik. S svojo zasnovo je primerna za otroke od 3 let starosti. Vsak gumb in dodatek je prilagojen za male otroške rokice, da bi se z njim enostavno ravnalo. Otroška kuhinja je dolga 86 cm, visoka 100 cm in globoka 62 cm. Višina delovnega pulta je 51 cm od tal. Otroška kuhinja je opremljena z mnogimi uporabnimi dodatki. Vsebuje jedilno mizo z vzorčastim prtom. Koritu za pomivanje posode z moderno visoko pipo, je dodan tudi odcejevalnik posode. Kuhinja je elektronska, zato kuhalnik z dvema ploščama daje realistične zvoke, ko nanj položite lonec ali ponvico. Otroci obožujejo zvočne efekte, ki simulirajo kuhanje, praženje ali kipenje Blop-Blop. Nenavaden in zanimiv dodatek kuhinje je pomivalec posode pod pečico, z odpirajočimi vratci in pregrado za odlaganje posode.

V spodnjem delu kuhinje za otroke je hladilnik z vijoličnimi vratci, ki so okrašene s črno nalepko s termometrom. Pečica otroške kuhinje je narejena iz temne prozorne plastike. Gumbi za prižiganje in ugašanje pečice dajejo mehanski zvok Klik-Klik. Nad delovnim pultom kuhinje je napa s kaveljci, na katerih visi pribor in kuhinjske potrebščine. Pod napo je vgrajen espresso kavni avtomat z velikim belim loncem. V kavni avtomat se vložijo kapsule s priokusom kave, smetane, čokolade, pistacije in karamele. Nenavaden aparat v tej kuhinji za otroke je aparat za izdelavo domače gazirane pijače, ki med doziranjem pijače daje zvoke Cric-Cric. Ta čudovita in edinstvena kuhinja vsebuje 32 dodatkov, ki zagotavljajo dolge ure iger kuharjev in pekov. Otroci pri igranju zelo radi posnemajo svoje starše. Kuhinja izpolnjuje najstrožje kriterije kakovosti evropskih standardov.  Otroška kuhinja Smoby Tefal XL deluje na baterije. Kuhinja se lepo poda pohištvu otroške sobe in ne zavzema veliko prostora.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul 
  • dostopna z vseh strani
  • realistični zvoki kot pri kuhanju Blop Blop 
  • aparat za izdelavo gazirane pijače z zvoki Cric-Cric
  • 32 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • jedilna miza s prtom
  • pomivalni stroj
  • od 3 let starosti
  • skupna višina 100 cm
  • primerna za deklice in dečke
  • hladilnik
  • kakovosten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost86*62*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*74 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža8.2 kg
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.