Kuhinja CookMaster Verte Smoby elektronska z zvoki, ledom, popečenimi živili in 36 dodatki zelena

Opis izdelka

Otroška elektronska kuhinja CookMaster Verte na trgu predstavlja eno izmed najmodernejših dizajnerskih kuhinj za otroke. Zasnovana je v čudovitih barvah sveže zelene v kombinaciji z belim kuhinjskim pultom in srebrnimi detajli. Kuhinja ima vgrajen elektronski modul in pri kuhanju daje realistične zvoke. Kuhinja je primerna za otroke od 3 let, igre z njo se ne bodo naveličali več let. To je idealna kuhinja za otroško sobico. Lahko se zloži na manjšo ali sestavi v večjo različico s kuhinjskim pultom. Otroška kuhinja ima mnogo dodelanih detajlov in se ponaša s stilom francoske elegance in šarma. Njena barvna zasnova ustreza zadnjim trendom stanovanjskega dizajna in arhitekture, prav zaradi tega pa igra postane bolj stvarna. Ta čudovita kuhinja bo zagotovila vašim otrokom dolge ure igranja v ustvarjalnem okolju z mnogimi realističnimi dodatki.

Kuhinja je inovativne oblike in ima pečico z odpirajočimi vratci ter avtentično rešetko, kjer lahko otroci pečejo okusne piškotke in druge dobrote. Otroška kuhinja ima edinstven izdelovalec ledu s 4 ledenimi kockami, ki padejo iz njega po pritisku na gumb. Kuhinja se lahko z enostavnim gibom razširi na daljši kuhinjski pult z jedilno mizo, kjer se na koncu nahaja korito za pomivanje posode. Kuhinja za otroke ima ogromno shranjevalnih prostorov, kamor lahko otroci pospravijo dodatke in ostale kuhinjske potrebščine. Delovni pult kuhinje ima realističen štedilnik s plinskim in električnim kuhalnikom, ki daje zvoke pri kuhanju. Blop Blop Blop. Pri plinskem štedilniku se po premiku stikala pojavijo modri plameni in iz štedilnika je slišati zvok Cric Cric Cric, kot pri prižigu. Za štedilnikom je žar, kjer si lahko otroci spečejo dobrote. Nad delovnim pultom je stojalo, kjer lahko otroci najdejo mikrovalovno pečico, nad njo pa je espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami.

Nad štedilnikom je otroška napa s kaveljci za obešanje kuhinjske posode. Kuhinja Smoby vsebuje skupaj 36 dodatkov, ki naredijo igro preprosto čudovito v vseh pogledih. Dodatki kuhinje imajo čarobne lastnosti. V loncu s pokrovko se kuhajo testenine, otroci pa se lahko igrajo kuharske mojstre tudi s pomočjo posebne ponvice s palačinko. Med dodatke kuhinje sodijo pribor, krožniki, kozarci za led in skodelice za kavo. Med dodatki bodo vaši otroci našli tudi kuhinjsko posodo in edinstvena popečena živila, s katerimi bo pečenje na žaru kot resnično. K ostalim dodatkom sodijo tudi otroška živila kot so mleko, kosmiči, piškoti in testenine. Kuhinja za otroke CookMaster Verte ima zaobljene in tope robove, zaradi česar se vaši otroci med igro ne bodo poškodovali.

Kuhinja, prav tako dodatki, je narejena iz zdravju neškodljive plastike. Material kuhinje ima vzdržljive lastnosti, njena barva ostane čudovito žareča. Kuhinja za otroke CookMaster bo naredila iz vsakega kuharja ali kuharice resničnega kuharskega mojstra. Višina kuhinje je 99 cm, njene dimenzije so 114*34*99 cm. To je kakovosten francoski izdelek podjetja Smoby, ki se označuje z visoko kakovostjo, o čemer pričajo mnoge ocene za varnost in kakovost. Otroška kuhinja Smoby CookMaster Verte vsebuje skupaj kar 36 dodatkov in deluje na 1 x CR 2032 baterijo, ki je priložena kompletu. Ta kakovosten evropski izdelek izpolnjuje stroge standarde in kriterije evropske unije. Kaj vam bodo pa danes skuhali vaši otroci?

Funkcije in lastnosti

  • popečena živila (zrezek, riba)
  • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
  • elektronski modul
  • realistični zvoki kot pri kuhanju Blop-Blop
  • realistični zvoki pri vžigu štedilnika Cric Cric
  • čarobni lonec s testeninami
  • ponev za metanje palačink in palačinka
  • 36 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • francoski proizvajalec Smoby
  • za otroke od 3 let starosti
  • skupna višina 99 cm
  • primerna za deklice in dečke
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost110*34*99 cm
Skupna višina99 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa66*26*74 cm
Skupna dolžina110 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,08 kg
Opombaice-maker
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.