Kozmetična torbica Frozen Beauty Bag

Opis izdelka

Kozmetična torbica Frozen Beauty Smoby je odličen način, s katerim lahko starši razveselijo svojo malo princesko od 3. leta starosti. Kozmetična torbica je izdelana v modernem dizajnu na osnovi priljubljene animirane risanke Ledeno kraljestvo (Frozen), kjer morata glavni junakinji Ana in Elsa premostiti ne le eno prepreko. Dekliška torbica v akvamarin barvi vsebuje 5 dodatkov, s katerimi se mala gospodična izredno zabavala. V kozmetični torbici bodo deklice našle čudovito krtačo z bleščicami za lase, stekleničko za parfum, sušilnik las z zvokom, navijalke za lase in čudovit vijoličen glavnik.

Kozmetični dodatki Frozen tvorijo čudovit set za deklice, ki prihaja v praktični in stilski torbici. Otroška kozmetična torbica pri malih deklicah razvija domišljijo in predstavnost. Vaša mala hčerkica se bo naučila ravnati s posameznimi pripomočki in hitro ugotovila, čemu so namenjeni. Starši boste zagotovo cenili kakovostno in trdno izdelavo vseh plastičnih elementov. Otroška torbica je izredno udobna za nošenje, deklica pa jo bo uporabljala tudi kasneje za shranjevanje drugih, lahkih drobnarij. Celotne dimenzije kozmetične torbice za deklice merijo 31*10*25 cm. Za delovanje zvočnih efektov potrebujete 2 AAA/LR03 bateriji, ki nista priloženi kompletu. 

Francoski proizvajalec Smoby pri izdelavi otroških igrač vedno misli na to, da bi kar najbolje izpolnili vse otroške sanje in fantazije. Preverjena dolgoletna tradicija proizvajalca jamči, da bo vaša deklica resnično zadovoljna in vesela. Izdelava vseh izdelkov je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Plastični elementi igrač Smoby se ponašajo z visoko trpežnostjo in modernim francoskim dizajnom, ki ga občudujejo otroci povsod po svetu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost31*10*25 cm
Dimenzije paketa31*7*25 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,3 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.