Kosilnica za travo Black&Decker Smoby z mehanskim zvokom

Opis izdelka

Otroci se radi igrajo na vrtu ali dvorišču. Veselje jim bo zagotovo priskrbela otroška kosilnica za travo Black&Decker, ki je primerna za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Kosilnica za travo je izdelana v stilu priljubljenega delovnega orodja in naprav Black&Decker, ki se ponašajo s kakovostno izdelavo in odličnimi funkcijami. Oranžno-črna kosilnica bo otroke prevzela s svojim zvokom click-click, ki ga daje tipka za zagon kosilnice. Mali vrtnar bo po prižigu preprosto potiskal otroško kosilnico, ki bo dajala zvok crick-crick, tako da bo doživetje prav realistično.

Otroška kosilnica ima 4 kolesa, zahvaljujoč katerim je preprosto vodljiva. Zahvaljujoč tej igrači za na vrt se pri otrocih razvija njihovo logično mišljenje, ugotavljajo, kako vrtno orodje deluje in čemu so namenjeni posamezni dodatki. Otroci s tem vadijo tudi svojo fino motoriko, gibalne spretnosti, prav tako pa razvijajo svojo predstavnost in domišljijo. Zahvaljujoč igri z vrtnarskim orodjem otroci podzavestno posnemajo svoje starše in se tako približujejo svetu odraslih. Kosilnica Black&Decker je popolna igrača za vsakega otroka, saj je izdelana iz kvalitetne in trpežne plastike, ki je za otroke popolnoma varna. Dimenzije otroške kosilnice merijo 35*26*56 cm, kjer je višina ročaja 56 cm.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače imajo zaobljene oblike, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost35*26*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa54*27*18 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,6 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.