Košara z jedilnim servisom in kozarci Frozen Picnic Basket Smoby z 21 dodatki vijolična

Opis izdelka

Košarica z jedilnim servisom Frozen je odličen in idealen dodatek za vse deklice od 3. leta starosti, ki si želijo prijetnih srečanj s svojimi prijateljicami, sorojenci in starši. Košarica z jedilnim setom je prijetne vijolične barve v motivu ljubkih princesk Else in Ane, skupaj s prikupnim snežakom Olafom, ki jih obožujejo otroci po celem svetu. Košarico s pripomočki lahko otroci uporabijo kot piknik košarico in jo vzamejo s seboj na izlete. Vsebuje 21 dodatkov, med katere spadajo 3 kozarčki, 3 žličke, 3 nožki, 3 vilice, 3 skodelice, 3 krožnički, sladkornica in lonček za mleko. Dodatki so okrašeni s čudovitimi okraski, na krožničkih pa so sličice junakov z Ledenega kraljestva, tako da se bodo deklice počutile kot v pravljici. 

Dimenzije otroškega piknik seta za otroke merijo 26*13*19 cm, kjer skupna višina košarice meri 19 cm. Košarica je izdelana iz kakovostne plastike, ki je žametno nežna na dotik Z otroško piknik košarico se bodo vaši otroci učili gostoljubnosti in tudi kako pravilno servirati. Zahvaljujoč atraktivnemu dizajnu bo košarica odličen dodatek na vsakem pikniku, ki ga bo vaša mala princeska priredila s svojimi prijateljicami. Košara z jedilnim setom Frozen vsebuje priročen vijoličen ročaj, ki se lahko nastavi, da se preprosto poda v rokice. Košarica za piknik ima dvostranski vrhnji del, ki se odpre.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*13*19 cm
Skupna višina19 cm
Skupna dolžina26 cm
Teža0,4 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.