Avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna od 18 mes

Opis izdelka

Avtosteza Vroom Planet Mega Jump z delavnice francoskega proizvajalca Smoby je unikatna steza za avtomobilčke, primerna za otroke od 18. meseca starosti. Otroška avtosteza je živih barv in vsebuje dva avtomobilčka, ki jih bodo dečki uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementih na avtomobilski stezi. Spuščanje avtomobilčkov po avtostezi visoki kar 67 cm je izredno zabavno za vse ljubitelje motornih vozil. Najmlajši dečki lahko pri višini 67 cm stojijo in udobno pripravljajo svoje avtomobilčke za hitre in nevarne dirke. Strm padec na začetku modre avtosteze ali premičen visok mostiček na rumeni dirkalni stezi zagotavljata razburljive dirke. Nenaden ovinek in krožni lok prinašata napetost, kateri avtomobilček bo v cilj prišel prvi.

Avtosteza za dečke ima preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov. En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Kaskaderski podvigi veselih avtomobilčkov se nadaljujejo tudi v ciljni ravnini, kjer morajo premagati visok doskok. Če se avtomobilček pokvari, jih lahko spreten mehanik v boksu takoj popravi, tam pa jih že čaka tudi bencinska črpalka.  Z avtostezo Vroom Planet z dvema avtomobilčkoma boste otrokom podarili ur in ure vesele in razburljive zabave. Mere igrače znašajo 75*73*67 cm, kjer celotna dolžina 75 cm.

Igra z avtomobilčki je zelo priljubljena med najmlajšimi dečki že več desetletij. Z avtomobilčki so se igrali naši očetje, dedki in pradedki. Mali fantki se radi igrajo dirke, zasledovanje ali pa reševalne akcije s svojimi prevoznimi sredstvi. Zanje so najbolj priljubljene igrače prav avtomobilske steze, saj lahko po njih svoje avtomobilčke peljejo hitro in tako so igre vedno vznemirljive. Igra z avtomobilčki in skakalno stezo za dečke pa ni le zabavna, ampak je tudi dobrodošla za otrokov razvoj. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost75*73*67 cm
Skupna višina67 cm
Dimenzije paketa56*10*43 cm
Skupna dolžina75 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,95 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.