Interaktivna kocka Busy Activity Center Kiddieland z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Interaktivna didaktična kocka Busy Activity Center je izjemna igrača originalnega dizajna in pestrih barv, primerna za otroke od 12. meseca starosti. Interaktivna kocka je zasnovana v beli, zeleni, rumeni in rdeči barvni kombinaciji in ponuja mnogo možnosti za igro ter daje čudovite zvoke in sveti. Didaktična kocka za najmlajše v sebi združuje 4 kocke različnih oblik, ki jih malček vstavlja v sredino čez odprtine. Otroci bodo navduševali zvokih klavirja, violine in trobente, zahvaljujoč tipkam pa se bodo zabavali tudi ob zvokih živali. Interaktivna didaktična kocka ponuja tudi čudovito uro, skrito v sovici, tako da bodo malčki lahko spremljali čas in se igrali z mnogimi drugimi dodatki, pri katerih se bodo sprostili. Zabaven center ponuja kar 7 različnih iger za vsestranski otrokov razvoj.

Didaktične igrače so na svetu vse bolj priljubljene, saj imajo odličen vpliv na razvoj inteligence in logičnega mišljenja otrok. Z vstavljanjem kock v pravilne odprtine se razvija inteligenca in tudi fina motorika najmlajših otrok. S poimenovanjem barv, oblik, sličic in površin otroci spoznavajo in odkrivajo nove stvari. Zanimiv dizajn igrače in več vrst iger, ki jih lahko z didaktično igračo izmislijo, spodbujajo željo po odkrivanju sveta okoli njih. Interaktivna kocka deluje na 3 AA baterije, ki so priložene kompletu. Baterije v kompletu so testne.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost31*24*20 cm
Dimenzije paketa35*26*19 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba3 x AA batteries
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.