Igralna podloga Perle - Blue Activity Kaloo z mehko podlago, pregrado, funkcijami in plišastimi igračkami rožnata od 0 mes

Opis izdelka

Igralna podloga Perle – Blue Activity Kaloo, je čudovita podloga za igranje v nežnih barvah, ki ima pregrado in viseče igračke. Podloga za otroke je izdelana v nežni rožnati barvi in je čudovito darilo za deklice, že od njihovega rojstva. Otroška igralna podloga Kaloo omogoča otrokom veliko vizualnih in tipnih vzgibov, ki prispevajo k zdravemu razvoju otrok. Del te čudovite in nežne igrače so 4 viseče igrače: medvedek, zajček, mesec in srček, ki se odlično barvno in formalno dopolnjujejo z otroško podlogo za igranje. Viseče igrače iz nežnega in mehkega materiala stimulirajo otrokov sluh in tudi njihovo tipno zaznavnost. Igralna podloga je v obliki kroga s premerom 90 cm.

Stranice igralne podloge so rahlo povišane, tako da je otrok na podlogi popolnoma varen. Igralna podloga te elegantne igrače za otroke je okrašena z veliko sličico ljubkega zajčka, ki ima na eni tački nameščeno ogledalce, zahvaljujoč kateremu bo otrok spoznaval svoj obrazek. Zajček z velikimi ušeski je dopolnjen z različnimi materiali, ki bodo aktivno sodelovali pri spoznavanju različnih tekstilnih površin, kar bo pripomoglo k stimulaciji otrokovih tipalnih zaznav. Ta podloga za igranje skupno omogoča kar 12 različnih aktivnosti za najmlajše otroke. Celotna igralna podloga je mehka in nežna za otroško kožo, otrok pa bo v njej rad tudi zaspal. Igralna podloga se preprosto zloži, zato jo boste lahko prenašali s seboj kamorkoli v priročni PVC vrečki, ki bo otroško podlogo zavarovala pred umazanijo.

V prvih tednih življenja je tipna zaznavnost otroka zvišana, otrok reagira na vsak dotik, na vsako novo površino in za spodbujanje te občutljivosti je primerna prav igralna podloga za najmlajše Kaloo, ki je izdelana iz najmehkejšega materiala in je nežna za otroško kožo. Odeja za igranje za najmlajše je izdelana v nežnih barvnih odtenkih, ki na otroka delujejo pomirjujoče in zato ni primerna le za igranje, temveč bo služila kot prostor za otrokov počitek. Pri izdelkih Kaloo, vam ni treba skrbeti, ali jih bodo otroci okušali ali pa grizli, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete, saj je vsak izdelek Kaloo strogo testiran in izpolnjuje tudi te najvišje standarde in je na to pripravljen. 

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač in dodatkov za spanje in kopanje, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroško igralno podlogo čistite glede na navodila, ki so navedena na embalaži. Da bi ohranili barvo in kakovost igrače, za pranje ne uporabljajte belil in mehčalcev.

Lastnosti

  • nežna in mehka podloga za igranje, s pregrado
  • štiri viseče igrače
  • ogledalce
  • za najmlajše otroke od 0. meseca
  • premer 90 cm
  • nežna barvna zasnova
  • idealna za igranje in otroško raziskovanje
  • preprosto sestavljanje in razstavljanje
  • pakirano v vreči
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • čudoviti francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.