Igra z žogicami za najmlajše Balls Game Smoby z zvokom in lučko

Opis izdelka

Didaktična igra z žogicami Balls Game priznanega francoskega proizvajalca Smoby je čudovita igrača, ki bo prevzela vsakega otroka od 12. meseca starosti dalje. Čudovita barvna zasnova igrač v motivu junakov Cotoons bo s svojimi zvočnimi in svetlobnimi učinki presenetila dečke in deklice, ki se bodo z njo odlično igrali. Steza s 3 barvnimi žogicami vsebuje skakalnico, po kateri se spuščajo žogice, med tem ko bodo morale premagati različne ovire – luknje, kolo in stopničke, dokler ne pridejo do cilja. Otroci se bodo naučili uporabljati tudi katapult, ki po pritisku na tipko pošlje žogico vse na vrh drevesa, od koder se žogica spusti navzdol. Didaktična steza ima zaobljene robove, ki varujejo otroke pred poškodbami, izdelana pa je iz kakovostne plastike, ki je nežna in mehka na dotik.

Didaktične igrače imajo velik vpliv na otrokov razvoj in ne služijo le za zabavo. Vplivajo na fino motoriko, dojemanje prostora in koordinacijo gibov najmlajših otrok. Didaktična steza z žogicami pomaga otrokom ne le pri razvoju motoričnih sposobnosti, ampak se s tem naučijo tudi razmišljati, prepoznavati barve in oblike ted odkrivajo povezave med dotiki in oblikami. Poučna igrača za najmlajše deluje na 2 LR44 bateriji (gumbni), ki sta priloženi kompletu. Bateriji v kompletu sta testni. Mere celotne igrače za najmlajše znašajo 39*30*41 cm, kjer je skupna višina stolpa 41 cm.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. Didaktična igra z žogicami je najnovejši izum francoskih razvijalcev in dizajnerjev, s katero se bo vaš malček izjemno zabaval.

Lastnosti

  • didaktična igra z žogicami
  • zvočni in svetlobni efekti
  • pestra barvna zasnova
  • primerna od 12. meseca
  • kakovostna, žametno mehka plastika
  • deluje na 2 LR44 bateriji (gumbni)
  • pomaga pri razvoju fine motorike, logičnega mišljenja, domišljije in ustvarjalnosti
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost39*30*41 cm
Skupna višina41 cm
Dimenzije paketa35*14*45 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,7 kg
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.