Hišica Neo Jura Lodge Smoby 2 vrata 2 okni z naoknicami in krmilnica za ptiče od 2 leta

Opis izdelka

Iščete kakovostno in originalno otroško hiško? Francoski proizvajalec Smoby na trg prinaša moderno hiško Neo Jura Lodge z razširitvami, ki je primerna za dečke in deklice že od 2. leta starosti. Revolucionarna novost z delavnice vodilnih francoskih dizajnerjev bo vašim otrokom zagotovila mnogo zabavnih trenutkov v notranjih in zunanjih prostorih. Igralna hiška otrokom ponuja dvoje polovičnih vrat, dve okni z odpirajočimi naoknicami in originalno krmilnico za ptičke. Hiška deluje izredno pristno, njena površina tvori relief kamna in lesa, skupaj s sličicami živalic in rožic. Prostorni interjer ponuja otrokom dovolj prostora za različne igre in zabavo.

Prilagodite hiško potrebam svojega otroka

Edinstven in inovativen koncept hiške Neo Jura Lodge prihaja z mnogimi razširitvami v obliki različnih dodatkov. Otroci naravnost obožujejo tehnične izboljšave in se lahko kar sami odločijo, kaj hiška potrebuje. K hiški lahko posebej namestite letno kuhinjico, piknik mizico in tudi predhišni vrt s koriti za rože, tako da bodo tudi mali kuharji in vrtnarji prišli na svoje. Poseben dodatek je lahko tudi dimnik, zvonček ali pa žleb s sodom za iztekanje deževnice, skupaj z zalivalko. Otroke, ki imajo radi malce zasebnosti pa bodo razveselila vrata s ključem, skupaj z režo za poštarjeva pisma.

Prvorazredna kakovost francoskega videza

Hiška za otroke je izdelana iz trpežne plastike, ki bo zdržal leta in leta, njega površina pa je prijetna in žametna na dotik. Otroška hišica je zasnovana v barvni kombinaciji bele, zelene, rdeče in sive barve čudovit videz pa bo ohranila zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred sončnimi žarki, zato bo hiška tudi po več letih videti kot nova. Hišica ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in vremenskim vplivom.

Za pravilen razvoj otrok

Mere te hiške znašajo 116*124*132 cm, skupna višina pa znaša 132 cm. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Doživetje igre z otroško hišico je prav posebno zaradi dosledne ergonomske rešitve, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Igra v otroški hišici pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Lastnosti

  • vrtna hiška z odpirajočimi naoknicami in vrati
  • možnost razširitve z drugimi elementi
  • realističen videz
  • primerna za notranje prostore kot tudi zunanje
  • za dečke in deklice od 2. leta starosti.
  • trpežna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • skupna višina 132 cm
  • dovolj prostorna za igro več otrok
  • žametno nežna plastika z zaobljeni robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa99*30*122 cm
Skupna dolžina124 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža17,3 kg
OpombaPossibility to add accessories
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.