Hišica in šotor Discovery Cotoons Smoby z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Iščete hišice za igranje za svoje malčke? Zabavna otroška hišica in šotor Discovery Cotoons Smoby v čudoviti zeleno-beli kombinaciji bo všeč vsem malim otrokom od 12. meseca starosti. Otroška hišica je multifunkcijska – malček se lahko igra v hišici, ki mu jo starši spremenijo v otroški šotor, povsem hitro in preprosto. Šotor za otroke se ponaša z zvočnimi in svetlobnimi efekti, ki bodo razveselili vsakega malega otroka, ki se od nje ne bo hotel odlepiti.  

Zabavna in kakovostna 

Otroška hišica s šotorom je izdelana iz kakovostnih plastičnih materialov, ki se ponašajo z visoko trpežnostjo in trajnostjo. Odlični dodatki in funkcije otroške hiške bodo očarale vsakega navihanega otroka, ki bo z njo preživel ogromno zabave. Na sprednji strani hišice se nahajajo odpirajoča vrata, ki v sebi skrivajo odprtino za različne oblike priloženih plastičnih predmetov, ki jih otrok lahko ločuje in daje v pravilne odprtine na hišici. Malček lahko pri svoji zabavi uporabi tudi prikupen valček na vratih, ki ga lahko poljubno obrača.

Poleg vrat se nahaja tudi rastlinica s rožo, ki jo lahko obrača in tako si otrok izboljšuje svojo fino motoriko. Na drugi strani hišice je okno, ki se odpre, skozi katerega lahko otroci pokukajo in preverijo, ali je nekdo že notri. Odlična svetleča rožica z zvokom, ki je nameščena na hišici, po pritisku daje prijetne melodije in se svetlika, kar bo otroke zabavalo ure in ure. S premikajočimi očkami nad vratci se bodo malčki igrali in njihov pogled usmerili kamorkoli bodo želeli. Otroška hišica s šotorom razpolaga tudi z drugimi odličnimi funkcijami, ki bodo otroke zabavale resnično dolgo.

Za otrokov razvoj

Proizvajalec Smoby je znan po svojem pristopu pri izdelavi otroških igrač, ki niso le kakovostne in precizno dodelane z zaobljenimi robovi za ohranjanje otrokove varnosti, ampak h krati služijo za razvoj finih motoričnih spretnosti, koncentracije in logike. Otroška hišica s šotorom, skupaj s svojimi funkcijami in dodatki je zagotovo igrača, ki bo vsakemu otroku pomagala doseči pravilen in vsestranski razvoj. 

Rešitve, ki so na voljo

Francoski oblikovalci podjetja Smoby zagotovo ne varčujejo pri odličnih zamislih in kakovostni tehnični izdelavi izdelka. Skupne dimenzije otroške hišice s šotorom merijo 90*70*72 cm. Hišico lahko povsem preprosto prenašate, saj se na vrhnjem delu nahaja malo priročno držalo, ki je namenjeno staršem. Smoby je prav tako mislil na preprosto in efektivno zlaganje in sestavljanje otroškega šotora. Otroška hišica ne zavzema veliko prostora in jo lahko po potrebi kamorkoli odložite. Elektronski modul, ki služi za dajanje zvočnih in svetlobnih efektov, napajajo baterije, ki so del kompleta.

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki se ponašajo s kakovostjo in trpežnostjo, saj so izdelane po normah evropskih standardov. Otroške igrače niso le kakovostne, ampak se označujejo tudi z atraktivnim in modernim francoskim dizajnom, ki je všeč otrokom po celem svetu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost90*70*72 cm
Skupna višina72 cm
Dimenzije paketa61*20*76 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3 kg
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.