Gugalnica dinozaver Sammy BIG dvostranska rdeča od 12 mes

Opis izdelka

BIG otroška dvostranska gugalnica dinozaver Sammy je izdelana v čudoviti rdeči barvi z barvnimi dodatki. Gugalnica v podobi dinozavra ima ergonomsko oblikovane sedeže, da lahko otroci udobno sedijo in se ne utrudijo niti po daljšem zibanju. Otroška dvostranska gugalnica BIG je primerna za otroke od 1 leta starosti. Dolžina gugalnice meri 120 cm in je zasnovana tako, da bi se lahko na njej zibali kar trije otroci hkrati. Gugalnica dinozaver znamke BIG je kakovostni izdelek iz trpežne, trdne in stabilne plastike.

Popolna ergonomija zagotavlja, da lahko otroci udobno sedijo in se ne bodo prevrnili, niti ob bolj divjem zibanju. Gugalnico lahko uporabljate v zunanjih prostorih in tudi notranjih. Vsi robovi gugalnice dinozaver BIG so zaobljeni, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Otroška gugalnica BIG je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da igrača skozi leta ne bi izgubila čudovitih barv, niti če bo nanjo pripekalo sonce. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov.

Dvostransko gugalnico dinozaver BIG je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost120*34*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa120*34*49 cm
Skupna dolžina120 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,3 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.