Globoki voziček Pastel Princeske Disney Smoby za 42 cm dojenčka rožnati od 18 mes

Opis izdelka

Voziček za dojenčke Pastel z delavnice francoskega proizvajalca Smoby je brezčasen voziček, ki bo zabaval deklice od 18. meseca starosti, ki bodo v njem lahko prevažale svoje dojenčke. Čudoviti dizajn vozička v kombinaciji rožnate, bele in modre, skupaj z motivom priljubljene Disneyjeve risanke Princeske bo zagotovil, da se vaša deklica od vozička ne bo hotela ločiti. Štirikolesni voziček za dojenčke je stabilen in primeren za dojenčke z velikostjo 42 cm. Višina ročaja meri 58 cm in je preprosto vodljiv.

Voziček je nežne zaobljene oblike z rožnato strehico in odejico za dojenčka. Pod otroškim vozičkom se nahaja tudi predalček za vse, kar mala mamica potrebuje za nego svojega dojenčka. Voziček je izredno uporaben dodatek za otroke, saj ga lahko otroci uporabljajo kot klasičen globoki voziček za dojenčke.  Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. 

Voziček za otroškega dojenčka je kakovostni francoski izdelek, narejen z občutkom za francoski dizajn, s čvrsto kovinsko konstrukcijo, v kombinaciji s trpežno plastiko. Plastika igrače je kakovostna in žametna na dotik. To je realistična replika pravega otroškega vozička. Zato je voziček nepogrešljiv dodatek za vsako malo princesko, ki želi svojega dojenčka popeljati na sprehod. Dimenzije globokega vozička Pastel merijo 57*38*58 cm.

Izdelki Smoby so visoko kakovostni in imajo evropske certifikate kakovosti. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju otroške domišljije in predstavnosti in bodo pritegnile vsakega otroka. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost57*38*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*23*60 cm
Skupna dolžina38 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,1 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.