Globoki voziček Princeske Disney Smoby za 42 cm dojenčka rožnati od 18 mes

Opis izdelka

Odlični globoki voziček za dojenčke Disney Princeske Smoby je odlični in elegantni način, s katerim lahko vaša mala princeska od 18. meseca starosti popelje svojega malega dojenčka kamorkoli si zaželi. Voziček za dojenčke se ponaša s čudovitim pravljičnim motivom Princesk, ki jih pozna vsaka mala deklica. Voziček je hkrati izdelan v očarljivi rožnati barvi, vaša mala princeska pa se bo počutila kot v pravljici.

Otroški voziček za punčke in dojenčke se označuje s čvrsto in stabilno konstrukcijo, z zanesljivim kolesi, ki vašim malčkom zagotovi varno igro. Plastični elementi, ki so nastali po navdihu francoskega proizvajalca Smoby, se označujejo s kakovostjo in zaobljenimi robovi, zahvaljujoč čemur so na dotik zelo prijetni in nežni, kar bodo cenili predvsem otroški prstki. Globoki voziček razpolaga s priročnim prostorom za shranjevanje na spodnjem delu vozička, kamor lahko male gospodične zložijo vse stvari, ki jih bo potreboval njihov dojenček. Ročke za vožnjo vozička se nahajajo na višini 58 cm. Ta otroški voziček je izdelan za dojenčke do velikosti 42 cm. Celotne dimenzije otroškega vozička za dojenčke znašajo 57*38*58 cm.

Izkušeni francoski proizvajalec Smoby je preprosto mislil na vse, kar bi vaša deklica utegnila potrebovati. Preverjena dolgoletna tradicija proizvajalca jamči, da bo vaša deklica resnično zadovoljna in srečna z igračo. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Plastični elementi igrač Smoby se ponašajo z visoko trpežnostjo in modernim francoskim dizajnom, ki ga občudujejo otroci povsod po svetu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost57*38*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*23*60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
KolesaPlastic
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.