Rožnati poganjalec Disney Minnie Kiddieland z lučko in zvokom od 12 mes

Opis izdelka

Elektronski poganjalec Disney Minnie znamke Kiddieland je čudovita igrača, primerna za deklice od 12. do 36. meseca starosti in je rožnate barve. Ima pravljični motiv s sličicami Minnie. Otroci lahko na otroškem poganjalcu izbirajo med različnimi zvoki in se podajo na raziskovanje okolice. Del otroškega poganjalca je tudi ura na sprednjem delu, s pomočjo katere se otroci lahko naučijo gledati na čas, potem se na poganjalcu nahajajo še okno, ki se odpira, telefon in utripajoče lučke. Naslonjalo na zadnjem delu bo poskrbelo, da bo vaš malček na poganjalcu sedel varno, prostor za shranjevanje pa bo služil za shranjevanje drobnarij.

S pomočjo poganjalca se razvijajo gibalne sposobnosti otrok in krepijo se mišice na nogah in rokah. Otroci se približujejo svetu odraslih tako, da se lahko igrajo šoferje prevoznih sredstev. Poleg tega se s pomočjo veselih barv in pravljičnih motivom spodbuja in razvija domišljija otrok, pri telefoniranju in nastavljanju časa pa se učijo kako stvari delujejo in se zanimajo za zunanji svet. Otroški poganjalec za delovanje potrebuje 2x AA bateriji, ki sta priloženi kompletu.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • motiv Disneyjeve Minnie
  • za otroke od 12. meseca
  • svetlobni in zvočni efekti 
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Dimenzije paketa51*26*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,90 kg
Opombabatérie: 2xAA
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.