Dvonadstropna garaža Vroom Planet Grand Smoby s predalčkom in 1 avtomobilček od 18 mes

Opis izdelka

Dvoetažna garaža Vroom Planet Grand Smoby je izredno zanimiva igrača, primerna za vse dečke od 18. meseca starosti. Otroška garaža za avtomobilčke ima 2 etaži, ki sta s pritličjem povezani s klasično cesto, na posamezna nadstropja pa vodi tudi dvigalo za avtomobilčke. Tam so tudi zapornice, različni prometni znaki, avtopralnica, na vrhu pa je tudi ploščad za helikopter. Priročen del garaže za igro je tudi predal za shranjevanje v pritličju, kamor lahko otroci pospravijo svoje avtomobilčke ali pa druge drobnarije. Celotna fantovska igrača se ponaša z barvami in ima realističen dizajn. Prihaja v paketu z enim avtomobilčkom. Dimenzije merijo 62*60*43 cm, izdelana pa je iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik. 

Igra z avtomobilčki je zelo priljubljena med najmlajšimi dečki že več desetletij. Z avtomobilčki so se igrali naši očetje, dedki in pradedki. Fantje se radi igrajo dirke, zasledovanje ali pa reševalne akcije s svojimi prevoznimi sredstvi. Samoumevno pa je, da hitri in dragi avtomobili potrebujejo tudi nekakšno streho in zaščito pred slabim vremenom, zato jim bo odlično služila etažna garaža Smoby. Igra z avtomobilčki in parkirno hišo pa ni le zabavna, ampak je tudi dobrodošla za otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost62*60*43 cm
Skupna višina43 cm
Dimenzije paketa66*16*49 cm
Teža3,53 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.