Družabna igra za najmlajše Le Lynx Mon Premier Educa 36 sličic v francoščini od 24 mes

Opis izdelka

Družabna igra za najmlajše Le Lynx Mon Premier, španskega proizvajalca Educa vsebuje kar 36 različnih sličic, posebno oblikovanih tako, da bi se najmlajši lahko z njimi igrali. Igra v francoščini je zasnovana za otroke od 2. leta starosti dalje in je iz kakovostnih in trpežnih materialov, tako da se skoraj ne obrablja in je dolgo videti kot nova. Z igro Le Lynx bodo otroci urili spomin, pozornost in reflekse. Igra Le Lynx Mon Premier je idealna igrača za doma, ko je zunaj slabo vreme ali pa bo ob večerih nadomestila gledanje televizije, primerna pa je tudi za izlete na vikend in morje. 

Pravila igre:

Različica A: Otroci razprostrejo okroglo igralno ploščo, na kateri se nahajajo različne sličice, potem pa iz škatle vzamejo naključne 3 kartice s sličicami. Po znaku za začetek začnejo z iskanjem ujemajočih se sličic na igralni plošči. Zmaga tisti, ki prvi položi vse svoje kartice na pravilno mesto na igralni plošči, ali pa prejme eno točko in igra se lahko nadaljuje, dokler ne zmanjka vseh kartic v škatli. Igralec z največjim številom ujemajočih parov zmaga!

Različica B: Igralec, ki v tem krogu ne igra, izbere poljubno kartico iz škatle in jo pokaže ostalim igralcem, ki začnejo na igralni plošči hkrati iskati ujemajočo sličico. Ko en igralec najde ujemajoči par, zmaga in odloži kartice, igra pa se nadaljuje, dokler se ne porabijo vse kartice iz škatle. Kasneje se seštejejo ujemajoči pari pri vsakem igralcu in zmagovalec je tisti, ki jih je našel največ.

Igra vsebuje:

Škatlo, igralno ploščo in 36 kartic s sličicami živalic, stvari, predmetov ...

Španska znamka Educa zagotavlja visoko evropsko kakovost – izdelki pred odpremo preidejo več stopenjski strogi kontroli. Educa izdeluje različne logične igre, ne le izdelke v kategoriji družinskih družabnih iger.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloŠpanija
Velikost36 obrazkov
Dimenzije paketa33,5*23*4,5 cm
JezikFrench
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.