Družabna igra Le Lynx Junior Educa 36 sličic v francoščini

Opis izdelka

Otroška družabna igra Le Lynx Junior, španskega proizvajalca Educa vsebuje kar 36 različno velikih sličic, posebno oblikovanih tako, da bi se najmlajši lahko z njimi igrali. Igra v francoščini je zasnovana za otroke od 3. leta starosti dalje in je iz kakovostnih in trpežnih materialov, tako da se skoraj ne obrablja in je dolgo videti kot nova. Z igro Le Lynx bodo otroci urili spomin, pozornost in reflekse. Le Lynx je idealna igrača za doma, ko je zunaj slabo vreme ali pa bo ob večerih nadomestila gledanje televizije, primerna pa je tudi za izlete na počitniške hiške in morje. 

Pravila igre:

Različica A: Vsak otrok si izbere 3 kartice iz škatle, v kateri so pomešane karte in jih položi hrbtno na podlago, da jih ostali ne bi videli. Potem se z dogovorjenim znakom za začetek obrnejo kartice pravilno in na mizice se začne iskanje silhuet, ki se ujemajo z njihovimi sličicami. Prvi igralec, ki najde 3 ujemajoče pare, zmaga in igra se lahko nadaljuje.

Različica B: Igralec, ki v tem krogu ne igra, izbere poljubno kartico iz škatle in jo pokaže ostalim igralcem, ki začnejo hkrati iskati ujemajočo sličico. Ko en igralec najde ujemajoči par, zmaga in odloži kartice, igra pa se nadaljuje, dokler se ne porabijo vse kartice iz škatle. Kasneje se seštejejo ujemajoči pari pri vsakem igralcu in zmagovalec je tisti, ki jih je našel največ.

Igra vsebuje:

Škatlo in 36 kartic s sličicami živalic, stvari, predmetov ...

Španska znamka Educa zagotavlja visoko evropsko kakovost – izdelki pred odpremo preidejo več stopenjski strogi kontroli. Educa izdeluje različne logične igre, ne le izdelke iz kategorije družinskih družabnih iger.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.