Dojenček z dudo Minikiss Smoby z zvokom vijoličen od 12 mes

Opis izdelka

Dojenček MiniKiss Smoby je čudoviti dojenček atraktivnega dizajna v vijoličnem pajacku. Primeren he za deklice od 12. meseca starosti. Dojenček daje zvok sesanja, ko otroci k njegovim ustom priložijo dudo, ko pa ga vzamejo s posteljice pa se zasmeji. Dojenček po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka, ki bo otroke prijetno presenetil. Ljubki obrazek z modrimi očki in prijeten trebušček z zvočnimi funkcijami naredijo tega dojenčka resnično priljubljenega. Velikost dojenčka znaša 27 cm. Dojenček ima vijolično dudo in je prav ustvarjen za objemanje in crkljanje, otroci lahko nanj pritiskajo, koliko bodo želeli. Deklice se bodo naučile skrbeti za svojega dojenčka, ga zibati v naročju in objemati. Del seta so tudi 3 baterije tipa AG13/LR44 1,5V

Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, ta igra je izjemno priljubljena med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. Otroci zelo radi skrbijo za svoje dojenčke kot za lastnega dojenčka, jih kopajo, hranijo, uspavajo in oblačijo. S takšno skrbjo se deklice približujejo svetu odraslih in preizkušajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Razvija se njihova fina motorika in manualne sposobnosti, s pogovarjanjem s svojim dojenčkom pa se razvijajo tudi komunikacijske in jezikovne sposobnosti. Z izmišljanjem različnih zgodb in situacij se podpira tudi razvoj otroške domišljije, predstavnosti in ustvarjalnosti, deklice imajo na voljo veliko možnosti za igro s čudovitim dojenčkom Smoby. 

Smoby je priznani francoski proizvajalec otroških igrač. Material igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo in prijetnim občutkom med igro. Dojenčki iz serije MiniKiss so primerni za objemanje in crkljanje, saj so iz mehkega in prožnega materiala. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa20*9*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
OpombaBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.