Dojenček z dudo Minikiss Smoby z zvokom rožnat od 12 mes

Opis izdelka

Vsaka mala deklica obožuje čudovite punčke. Dojenček z dudo MiniKiss Smoby je čudovit dojenček s privlačnim dizajnom z rožnatim pajackom in je skupaj z dudo v roki primeren za deklice od 12. meseca starosti. Ljubek obrazek z modrimi očkami in prijeten pajacek, z zvočnimi funkcijami sta zaslužna za priljubljenost tega dojenčka. Višina dojenčka za igranje meri 27 cm, je zelo lahek in primeren za katerekoli otroške rokice.

Dojenček z dudo za otroke se ponaša s prijetno mehko in žametno površino, ki je primerna za nežne otroške prstke, ki bodo dojenčka stiskale, objemale in nosile povsod s seboj. Otroški dojenček ima tudi čudovite modre očke, s katerimi radovedno opazuje svet okoli sebe, prikupen nasmešek pa bo razveselil malega otroka in ga takoj prevzel.

Če pritisnete na trebušček, bo dojenček dal zvok poljubčka, ki bo presenetil vsakega otroka in mu bo poljubček tudi vrnil. Funkcionalna duda se prav tako ponaša z zvočnim efektom in zato očarana deklica dojenčka ne bo izpustila iz rok. Čvrsti in prijeten pajac dojenčka je kot narejen za objemanje, stiskanje pri čemer se otrokom ni treba bati, da ga bodo preveč stisnili. Deklica se bo naučila skrbeti za dojenčka, ga pestovati v naročju in objemati, zaradi česar se razvija njena fina motorika, komunikativne in razumske spretnosti. Male deklice skrbijo za dojenčke kot za lastne otroke, s čimer se približujejo svetu odraslih in hitreje dojamejo, kaj pomeni skrb za njih same. Kompletu so priložene tudi baterije.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec igrač za otroke. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrok. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo originalnega francoskega dizajna otroških igrač, zaradi česar se razlikuje od konkurence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa20*9*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
OpombaBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.