Igrača dojenček Maxi Doll Minikiss Smoby z zvokom rožnat od 12 mes

Opis izdelka

Iščete čudovitega dojenčka za otroke, z zvočnimi funkcijami v čudovitih oblačili? Dojenček MiniKiss Smoby je edinstvena igrača v atraktivnem dizajnu v rožnatem pajacu. Primeren je deklice od 12. meseca starosti. Otroški dojenček ima prijeten mehak trebušček in prikupen obrazek.  Dojenček bo postal prvi prijatelj vašega otroka. Velikost dojenčka je 45 cm, ima modre očke, s katerimi radovedno opazuje svet okoli sebe, prikupen nasmešek pa bo malčka razveselil in ga takoj prevzel. Dojenček po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka. Paketu so priložene tudi 3 baterije tipa AG13/LR44 1,5 V

Igra z dojenčki je odlična igra, ki je že desetletja priljubljena med vsemi malimi otroki. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. Deklice zelo rade skrbijo za svoje dojenčke kot za lastnega dojenčka, jih kopajo, hranijo, uspavajo in oblačijo. S takšno skrbjo se deklice približujejo svetu odraslih in preizkušajo, kaj življenje mamic/varušk s seboj prinaša. Razvija se njihova fina motorika in manualne sposobnosti, s pogovarjanjem s svojim dojenčkom pa se razvijajo tudi komunikacijske in jezikovne sposobnosti. Z izmišljevanjem različnih zgodb in situacij se tako spodbuja tudi razvoj otroške fantazije, predstavnosti in ustvarjalnosti, saj imajo deklice veliko možnosti za igranje s čudovitim dojenčkom Smoby. 

Smoby je ugleden francoski proizvajalec igrač za otroke. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Punčke iz serije MiniKiss so primerne za objemanje in crkljanje, saj so iz mehkega in prožnega materiala. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina45 cm
Dimenzije paketa20*46*12 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,6 kg
OpombaBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.