Dojenček z zvokom in lučko DouDou MiniKiss Smoby 27 cm zelen od 12 mes

Opis izdelka

Dojenček Smoby DouDou MiniKiss po pritisku začne igrati čudovite melodije in tudi nežno sveti. Je nežne zelene barve, mehak na dotik ter se odlično poda v otroško rokico. Primeren je za deklice od 12. meseca starosti. Glavica, rokice in nogice dojenčka so izdelane iz kakovostne in zelo nežne plastike, ostalo telo pa je iz blaga, kar naredi dojenčka mehkega na dotik. Velik je 27 cm, tako da lahko deklica svojega dojenčka vzame s seboj kamorkoli. Igrača za deklice ima snemljiv elektronski del, da lahko dojenčka preprosto operete. Dojenček deluje pa 3x AAA baterije, ki niso priložene kompletu. Dojenček za deklice se prikupno smeji in na otroke deluje z zelo pozitivnim vtisom. Prihaja v kompletu s čudovito kapico, ki se lepo poda zeleni pižamici dojenčka.

Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, ta igra je izjemno priljubljena med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. Deklice zelo rade skrbijo za svoje dojenčke kot za lastnega dojenčka, jih kopajo, hranijo, uspavajo in oblačijo. S takšno skrbjo se deklice približujejo svetu odraslih in preizkušajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Razvija se njihova fina motorika in manualne sposobnosti, s pogovarjanjem s svojim dojenčkom pa se razvijajo tudi komunikacijske in jezikovne sposobnosti. Z izmišljevanjem različnih zgodb in situacij se tako spodbuja tudi razvoj otroške fantazije, predstavnosti in ustvarjalnosti, saj imajo deklice veliko možnosti za igranje s čudovitim dojenčkom Smoby.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost27 cm
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa20*9*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,44 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.