Dojenček Baby Nurse Smoby v belem pajacu 32 cm od 24 mes

Opis izdelka

Dojenček za igro Baby Nurse je čudovita igrača za vsako deklico od 2. leta starosti dalje. Velik je 32 cm. Dojenček Baby Nurse francoskega proizvajalca Smoby ima prikupen obrazek in je oblečen v čudoviti dvodelni set iz nežnega in mehkega materiala bele barve, z visokim ovratnikom in ljubkimi všitimi sličicami. Ima pa tudi modro kapico. Za dojenčka lahko dokupite tudi različna oblačila in tako jo otrok lahko preoblači. Dojenčka lahko preoblečete na preprost način, kar bo zmogel tudi otrok, popolnoma sam. Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Predvsem deklice se rade igrajo mamice.

Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem poskušajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. To je tudi odličen način, kako pripraviti otroka na prihod bratca ali sestrice. S pomočjo držanja, hranjenja in igre z otroškim dojenčkom otroci posnemajo odrasle in se učijo podarjati ljubezen tudi drugim. Smoby je priznana francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov.

Izdelki Smoby so visoko kakovostni in imajo evropske certifikate kakovosti. Dojenček Baby Nurse je izdelan iz na dotik prijetnega gumijastega materiala. Je realističnega videza in ima čudovit uročljiv pogled iz velikih modrih očk. Dojenček ima mehak trebušček, ki ga otroci radi objemajo. Zagotovo bo prevzel srčka vseh malih princesk. Igra z dojenčkom spada med najbolj priljubljene otroške igre. Otroci zelo radi skrbijo za svoje dojenčke. Hranijo ga, kopajo, zdravijo, uspavajo in preoblačijo. K dojenčku lahko dokupite mnogo dodatkov, da bi bila igra nege dojenčkov še popolnejša.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost32 cm
Skupna višina32 cm
Dimenzije paketa18*11*34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,55 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.