Delovni voziček Black&Decker Devil Workmate 3v1 Smoby z orodjem in 18 dodatki

Opis izdelka

Otroški delovni voziček Black&Decker Devil Workmate 3v1 je popolna igrača za male mojstre. Celotni voziček, vključno z dodatki, je izdelan iz kakovostne plastike, ki je trpežna in hkrati prijetna na dotik ter ne škoduje zdravju. Za večjo varnost otrok robovi igrače nimajo ostrih robov. Voziček se lahko zloži in služi na tri načine. Kot voziček na dveh kolesih, ki se lahko obračajo, zato lahko mali mojster svoje orodje prevaža naokoli, kamor želi. Hkrati je tudi delovna mizica, v tistem, ko mali mojster prispe tja, kjer ga potrebujejo, nanj zloži potrebno orodje in že lahko začne s popravilom. V tem položaju je voziček na dveh kolesih in dveh stabilnih in trdnih nogicah.

Če je treba dostaviti večjo težo, se voziček lahko spremeni tudi transportni voziček. Otroški delovni voziček Black&Decker Devil Workmate je kompleksna, čudovita in dizajnerska igrača, priznanega francoskega podjetja Smoby, ki z dolgoletno tradicijo zagotavlja vrhunsko evropsko kakovost. Z igro bodo otroci usvojili motorične veščine in se naučili poimenovanje delovnega orodja in njegovega namena. Celotni voziček deluje kot pravi delovni pripomoček. Voziček se lahko zloži, je kompakten in se po potrebi preprosto shrani. Delovno orodje in vsi dodatki so ergonomsko zasnovani tako, da bi jih otroci lahko preprosto prijeli in se z njim igrali. Zasnovano je v rdeči in črni barvni kombinaciji in je dopolnjeno s srebrno barvo.

Na delovni površini bo v manjših luknjicah mali mojster preizkusil vijačenje in tako vadil svojo fino motoriko, ki mu bo prav prišla pri nadaljnjem razvoju. Voziček vsebuje tudi bogato opremo, na primer izvijač, ključ, imbus ključ, kovček in vijake – skupaj kar 20 dodatkov. K igri lahko povabi tudi svoje prijatelje in tako gradi socialne odnose in čut za sodelovanje. Primeren je predvsem za dečke od 3. leta starosti. Mere vozička znašajo 30*32*58 cm Voziček je lahek, priročen in preprost za prevažanje, po potrebi večjega tovora se lahko spremeni na transportni voziček. S to igračo se bodo otroci zabavali, vključili svojo domišljijo in se ob tem veliko naučili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost30*32*58 cm
Skupna višina58 cm
Višina delovne površine42 cm
Dimenzije paketa39*20*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.