Delovni voziček Avtomobili Smoby z avtomobilom McQueen, mehanskim vrtalnikom in 15 dodatki

Opis izdelka

Smoby otroški delovni voziček Cars (Avtomobili) je dodelana in priročna igrača. Primerna je za dečke, ki se radi igrajo delovnim orodjem in obožujejo avtomobilčke. Voziček je izdelan v čudoviti rdeči in črni barvni kombinaciji. Deluje kot pravi dirkalni boks. Delovni voziček je proizveden iz prvorazrednih materialov. Je iz kakovostne plastike, ki je izredno trpežna in bo služila leta in leta. Hkrati pa je žametna na dotik in ne škoduje otroški koži. Igrača je h krati izdelana z mislijo na varnost, zato so vsi robovi zaobljeni in mali avtomehanik se lahko tako brez težav igra.

Voziček za male mojstre stoji na dveh kolesih, ki se preprosto premikajo in zato lahko mali avtomehanik svojo delavnico vzame povsod s seboj. Sestavljen je iz treh etaž. Spodnja etaža ima največ prostora za shranjevanje. Sem lahko mali mehanik pospravi nadomestne dele in orodje. Srednja polička je manjša in lahko služi kot boks za avtomobilček McQueen, ki je del vozička. Junak je dobro poznan iz priljubljene risanke Avtomobili. Zgornji del je najpomembnejši in je hkrati prostor, kjer lahko otroci odprejo vrata svoji domišljiji. Na tem mestu je prav tako pospravljen mehanski vrtalnik, ki deluje s pritiskom na gumb. S to igračo lahko popravlja avtomobilček, ki ga lahko razstavi na 12 delov. Mali avtomehanik lahko preveri stanje motorja in zamenja gume pred vsakim startom.

Skupaj voziček vsebuje 15 dodatkov – mednje spadata ročni vrtalnik in klešče. Otroški delovni voziček Cars je dizajnersko lepo oblikovana igrača francoskega proizvajalca Smoby, ki izpolnjuje najstrožje evropske standarde. Izjemno lepo bo tudi okrasil deško sobico. Je kompakten in se po potrebi preprosto shrani. Mere vozička znašajo 27*31*57 cm. S to igračo se bodo otroci izjemno zabavali, kar pa je najbolj pomembno pa je to, da bodo pridobili osnovne delovne navade, si izboljšali fino motoriko in ročne spretnosti. Naučili se bodo prepoznavati delovno orodje in njihovo konkretno uporabo. Ta znanja bodo kasneje izjemno pomembna. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost27*31*57 cm
Skupna višina57 cm
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.