Delavnica Letala Fire&Rescue Aero Smoby z mehanskim vrtalnikom, letalom Praško in 22 dodatki

Opis izdelka

Smoby delavnica Letala Fire&Rescue Aero je idealna igrača za male mehanike. Celotna delavnica, vključno z dodatki je izdelana iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik. Ta miza je novost in je izredno priljubljena predvsem pri fantih. Miza stoji na štirih nogah, ki so med seboj okrepljene, da bi miza stala trdno in stabilno. Miza je izdelana v oranžni, sivi in črni barvni kombinaciji z modrimi dodatki, ki poživijo delavnico. Pod delovnim pultom se nahaja polička, kamor lahko mali mojster odloži druge igrače in orodje.

Na delovni površini se nahaja pristajališče za gasilsko letalo Dusty z znane in priljubljene Disneyjeve risanke Letala, ki je pri otrocih izredno priljubljena. Na delovni površine bodo prav tako našli tudi praktično sivo ploščo, kamor lahko mali mojster poljubno pripne različne delovne dodatke. Na levi strani plošče je pospravljen mehanski vrtalnik, ki deluje s pritiskom na gumb. Na njegovi desni strani se nahaja navigacija, s katero se bodo otroci naučili navigacijske veščine in skrivnosti letenja. Pod temi pripomočki se nahaja tudi mali primež, s katerim lahko malček pridrži letalo, medtem ko ga sestavlja in razstavlja, kar pa lahko naredi s pomočjo mehanskega vrtalnika. Oprema vsebuje tudi klešče, izvijač in vijake ter še mnogo drugega – skupaj par 22 dodatkov.

Delavnica Letala Fire&Rescue Aero je nova, moderna in čudovita igrača francoskega proizvajalca Smoby, ki izpolnjuje vse najstrožje evropske standarde. Primerna je predvsem za dečke od 3. leta starosti. Miza je kompaktna in se po potrebi lahko tudi zloži. Višina meri 75 cm, široka je 49 cm in dolga 27 cm. S to delavnico in letalom Dusty bodo otroci preživeli ogromno zabave. Igra tudi spodbuja razvoj motoričnih spretnosti, otroci pa se bodo učili tudi o svetu letalstva in mehanike.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*27*75 cm
Skupna višina75 cm
Višina delovne površine43 cm
Dimenzije paketa59*13*59 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,38 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.