Čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Vacuum Cleaner Smoby turkizen z 9 dodatki

Opis izdelka

Čistilni voziček za otroke Vacuum Cleaner je moderni set igrač za čiščenje, ki bo razveselil dečke in deklice od 3. leta starosti. Otroški čistilni voziček je čudovite turkizne barve z oranžnimi detajli. S to realistično igračo boste razveselili male pomočnike, ki radi pomagajo s hišnimi opravili. Čistilni voziček za male pomočnike v gospodinjstvu ponuja set 9 dodatkov: elektronski sesalnik, ki daje pri sesanju realne zvoke, veliko metlo za pometanje, smetišnico, manjšo metlico, brisalec za tla, gobico, oranžno vedro za vodo in dve repliki čistilnih sredstev

Otroški voziček je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Je trden in stabilen.Višina čistilnega vozička je 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*56 cm. Voziček za čiščenje lahko otroci zahvaljujoč 2 kolesom premikajo in odvlečejo kamorkoli in imajo tako vse potrebne pripomočke za čiščenje vedno pri sebi. Sesalnik je lepo barvno usklajen s celotnim setom za čiščenje. Ima zaobljene robove in deluje na 3 baterije LR44, ki so del seta.9 dodatkov skupaj z elektronskim sesalnikom in vozičkom skupaj ustvarjajo popoln čistilni set za otroke. 

Čistilni set za otroke je izdelan iz kvalitetne in trpežne plastike, ki je za otroke popolnoma varna. Otroški čistilni voziček za otroke je skupaj z elektronskim sesalnikom Vacuum Cleaner izdelek evropske kakovosti in izpolnjuje vse varnostne standarde. Francosko podjetje Smoby ima dolgoletno tradicijo in jamči za izdelavo kvalitetnih in edinstvenih plastičnih igrač, žametnih na dotik, za vaše otroke. Zahvaljujoč skupnemu pospravljanju, že od malega privzgajate otrokom smisel za red in čistočo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost31*32*56 cm
Skupna višina56 cm
Dimenzije paketa38*19*58 cm
Skupna dolžina31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.