Velika novoletna razprodaja se začne čez 3, 2, 1!

4 min.
31. dec'18

Že jutri se bo pri Medvedkih začela ogromna novoletna razprodaja! Ste pripravljeni? Na vaše malčke tudi po božičnih praznikih čakajo izjemne igrače po še bolj izjemnih cenah. Otroci se lahko veselijo novih dojenčkov, kock, kuhinjic z odličnimi dodatki, poganjalčkov in mnogo drugih čudovitih igrač priznanih proizvajalcev. Pokukajte z nami v razprodaje, ki so že odprle svoja vrata.

Medtem ko je za odrasle božič povsem nekaj drugega, je za otroke to zmeraj čarobni čas, ki njihove sobice napolni z novimi igračami. Mi odrasli vemo, da je najugodnejše igrače kupovati po novem letu, saj se ravno takrat začnejo novoletne razprodaje! Nič drugače pa to ne bo niti pri nas – že z jutrišnjim dnem pa vse do konca januarja se lahko veselite ogromne novoletne odprodaje igrač naših pridnih Medvedkov. Kaj vas čaka za vrati te odprodaje?

Fantastični popusti vse do 80 %

Za vrati naše spletne trgovine vas ne pričakujejo le fantastični popusti, ampak tudi čudovite igrače visoke kakovosti priznanih evropskih znamk. Z igračami ne bodo zadovoljni le starši, ki želijo obdariti svoje otroke, ampak tudi sami otroci. V naši spletni trgovini boste našli igrače za najmlajše in tudi za aktivne otroke, ki obožujejo gibanje na svežem zraku ali pa kocke in puzzle, ki bodo otroke zabavale med deževnimi dnevi.

Igralna podloga Cotoons Discovery Smoby

Igralna podloga cotoons

Ni ga čez malčkovo udobje na mehki podlagi! Vaš malček se bo na igralni podlogi Cotoons Discovery znamke Smoby počutil kot zavit v vato, saj podloga ni običajna in dolgočasna. Del mehke podloge za igranje je tudi mostiček, poln veselih igrač, s katerimi se lahko malčki igrajo v leže in tudi v sede. Varnost pa bosta malčkom zagotovila kakovosten mehak material in gnezdo, ki ga lahko privežete na podlogo in s tem ustvarite popolno ogrado za igro. Ni se vam treba več bati, da bi se vaš malček kar tako sam podal na »sprehod«.

Vrtiljak za posteljico Flower Cotoons Smoby

Vrtiljak za posteljico smoby

Za najmlajše smo v naši novoletni razprodaji pripravili še nekaj – vrtiljak za posteljico Flower Cotoons v čudoviti rožnati barvi. Podobno kot z mostička pri odejici, z njega visijo ljubke igračke, ki bodo otroku delale družbo ne le pred spanjem, ampak tudi ko se bo zbudil. Poleg tega vrtiljak daje različne zvoke in bo zato otroka razveseljeval z nežnimi svetlobnimi funkcijami. Povsem preprosto se pripne na vsako posteljico in ga lahko zahvaljujoč daljinskemu vodenju kadarkoli prižgete ali pa ugasnete, ne da bi s tem malčka zbudili.

Otroški sprehajalček in voziček 2v1 MiniKiss Smoby

Sprehajalček za malčke

Vsak otrok potrebuje med svojimi prvimi koraki oporo in to velja tudi za deklice, ki se že igrajo z dojenčki. Zanje se v naši spletni trgovini skriva čudovit sprehajalček in voziček za dojenčka. Otroci pri starosti okoli enega leta, ki že poskušajo s prvimi koraki, se lahko na sprahajalček opirajo in hkrati v njem vozijo svojega najljubšega dojenčka ali kakšno drugo igračo. Sprehajalček z vozičkom je izdelan iz kakovostne plastike, za varnost pa bo poskrbela tudi varnostna zavora, ki preprečuje, da bi se sprehajalečk prevrnil. Zabaven rožnat sprehajalček z vozičkom vaši mali princeski preprosto ne sme manjkati.

Elektronska kuhinja Tefal Studio Smoby

V naši novoletni razprodaji nismo pozabili niti na starejše otroke, ki s starši že z veseljem pripravljajo nekaj okusnega za pod zob. Elektronska kuhinja Tefal Studio Smoby v sebi skriva vse, kar otroci najdejo tudi v pravi kuhinji. Del čudovite otroške kuhinje je elektronski štedilnik s čarobnim loncem in ponvico, ne manjka pa niti pečica za peko, hladilnik, kavni avtomat in aparat za izdelavo gaziranih pijač. Kuhinja Tefal Studio znamke Smoby modernega francoskega dizajna se bo popolnoma podala v vsako otroško sobico in malčkom prinesla ure in ure ustvarjalne zabave.

Zeleni poganjalec Springo smarTrike

Poganjjalec springo smartrike

Za vse aktivne otroke, ki obožujejo gibanje, je tu poganjalec Springo priznanega proizvajalca smarTrike. Zložljiv poganjalec je ustvarjen za vse otroke od 12. meseca starosti, njegova velika prednost pa je dejstvo, da raste skupaj z vašim otrokom vse do njegovega 3. leta starosti. Otroški poganjalec Springo je idealna kombinacija poganjalca in skakalčka, zahvaljujoč čemur prispeva k pravilnemu fiziološkemu in motoričnemu razvoju otrok. Poganjalec vas bo očaral še z nečim – povsem preprosto se zloži, tako da ga boste lahko naložili v avto in se z njim kamorkoli podali na dogodivščine!

Etažna garaža Vroom Planet Grand

Garaza vroom planet smoby

Za vrati naše novoletne odprodaje boste našli tudi nekaj za male ljubitelje avtomobilčkov. Dvoetažna garaža Vroom Planet Grand z delavnice znamke Smoby bo razveselila vse dečke od 18. meseca starosti. Barvita deška igrača predstavlja realistično etažno garažo, ki jo lahko dečki občudujejo v nakupovalnih centrih in v velikih mestih. Nadstropni garaži ne manjkajo niti rampe, ki olajšajo premik avtomobilčkov, njen del pa je tudi pristajalna ploščad za helikopter. Samoumeven pa je tudi ljubek avtomobilček, brez katerega nobena garaža ne bi bila prava garaža.

Ne bojte se, to še zdaleč ni vse, kar ogromna novoletna odprodaja ponuja. Izjemne igrače po še bolj izjemnih cenah na vas čakajo do 1. do 31. januarja. Pokukajte k nam in skupaj z otroki odkrijte kraljestvo igrač in fantastične popuste!