Malčkovo po francosko: kakovost za najmlajše

5 min.
31. jan'19

Mesec ljubezni je sicer maj, vendar niti v februarju ni treba pozabljati na ljubezen – bliža se valentinovo! Ob tej priložnosti smo se odločili, da vam pobližje predstavimo kakovost naravnost iz Francije, ki s pomočjo čudovitih dodatkov, pripomočkov in oblačil prinaša vašim malčkom nego, ki si jo zaslužijo. Valentinovo ne pomeni le ljubezni med partnerjema, ampak tudi ljubezen do otrok.

Francozi vedo, kako ljubiti! Tega ne dokazuje le Pariz, mesto ljubezni, ampak tudi francoska umetnost, glasba, kultura, strast v ljudeh in nenazadnje tudi francoski izdelki, v katere vključujejo polno mero ljubezni. O tem govorijo tudi francoske znamke v naši ponudbi. Pri izdelavi novih izdelkov se že leta in leta osredotočajo na potrebe najmlajših, za katere z ljubeznijo skrbimo celo leto, ne le na valentinovo. Za trenutek se prepustite da vas razvajamo s prvorazredno kakovostjo francoskih znamk, med katere nedvomno spadajo Beaba, Red Castle, toTs, Smoby in Kaloo.

Toplo in varno že od rojstva

Francoska znamka Red Castle svoje izdelke oblikuje glede na tri osnovne stebre – inovativnost, varnost in strokovna znanost. Pri oblikovanju vsakega novega izdelka se oblikovalci sprašujejo, kako olajšati življenje staršem z majhnimi otroki in kako bi malčkom njihovi izdelki priskrbeli kar največ ugodja, varnosti in ljubezni. Vse odejice, spalne vreče, zimske vreče, kombinezoni in mnogi drugi izdelki so izdelani iz prijetnega materiala, ki ne draži občutljive otroške kože, ravno nasprotno – otroci se v teh mehkih oblačilih počutijo kot v vati.

Samoumevni del oblikovanja novih izdelkov pa je tudi posvet s strokovnjaki, ki sodelujejo pri izdelavi izdelkov od samega začetka pa do konca. Zahvaljujoč njim znamka Red Castle izpolnjuje tudi najvišje varnostne kriterije in pri izbiri materialov ne pozna nobenih kompromisov. Primer za to pa niso le tople zimske vreče za hladne zime, mehke odejice za dojenčke in udobne blazine za dojenje, ampak v prvi vrsti ikonično gnezdo za spanje Cocoonababy®.

Malčkovo gnezdo za spanje red castle

To edinstveno gnezdo za spanje za dojenčke je nastalo zahvaljujoč pediatrični fizioterapevtki Danièle Salducci že leta 1995, ki vse od takrat dojenčkom po celem svetu prinaša sladko, nemoteno in zdravo spanje. Velika prednost gnezda je dejstvo, da je zasnovano tudi za nedonošenčke, saj imitira položaj dojenčka v trebuhu. Tako se lažje prilagodijo na razmere velikega sveta, kamor so ravnokar prišli in se ne prebujajo prestrašeni. Zahvaljujoč temu se otroci tudi po rojstvu počutijo obkroženi z ljubeznijo in vedo, da so na varnem.

Udobje doma in na poti

Mehke odejice in spalne vreče boste našli tudi v ponudbi znamke smarTrike. Serija te znamke toTs vam poleg drugega prinaša tudi otroško posteljnino, brisačke in tekstilne plenice, ki se dandanes vračajo v modo. S serijo toTs lahko vašim najmlajšim opremite otroško sobico v nežnih tonih, ki dajejo interjerju občutek prijetnosti in toplote. Oblikovalci so pri ustvarjanju izdelkov mislili tudi na mamice in njihove potrebe.

Če z malčkom preživljate veliko časa na sprehodih in potovanjih, zagotovo ne bi smeli spregledati previjalnih torb toTs, s katerimi bo čas, preživet na svežem zraku, veliko boljši. V previjalne torbe z veliko prostora boste pospravili vse, kar boste na sprehodih potrebovali. Sestavlja jih tudi podloga za previjanje in tudi termo ovitek za steklenice s toplim mlekom ali čajem, etui za ključe in seveda trakovi, s katerimi boste torbo brez težav pripeli na voziček. Torbe za previjanje toTs bodo poudarile stil modernih mamic in ne boste jih dali stran niti potem, ko bodo otroci že zrastli.

Malčkovo previjalna torba tots

Prvorazredna kakovost od jutra do večera

Podobno kot Red Castle, tudi znamka Beaba misli na udobje otrok in njihovih staršev. Prav zato se osredotoča na izdelavo priročnih pripomočkov za gospodinjstva, ki vas bodo očarali s svojo funkcionalnostjo, pa tudi z modernim in čistim dizajnom. Izdelki iz delavnice francoske znamke Beaba se ponašajo s svojo kakovostjo, preprostostjo uporabe, ergonomskimi oblikami in inovativnostjo. Edinstveni pripomočki za nego dojenčkov in otrok staršem že 30 let olajšujejo zapleteno nego od priprave hrane do kopanja in uspavanja.

Duša in srce znamke Beaba je že več kot 25 let parni kuhalnik in mešalnik Babycook®, s katerim lahko v nekaj minutah otrokom pripravite okusne jedi, ki si jih le lahko zamislite. Zelenjava, sadje, meso in testenine so v tem parnem kuhalniku pripravljeni v sopari, tako da med pripravo ne izgubijo svojih vitaminov in mineralov, ki so pomembni za pravilen razvoj vaših malčkov. Ne pozabite, glavna sestavina je ljubezen, zahvaljujoč kateri je vaša jed še bolj okusna.

Malčkovo parni kuhalnik in mešalnik

Izdelki francoske znamke Beaba bodo postali vsakodneven del vašega življenja z malčkom, hkrati pa bodo lepo popestrili vaš interjer. Da, tudi na to so dizajnerji znamke Beaba mislili – vsi izdelki te znamke se podajo modernim interjerjem kot ulite, zato bodo postali neločljiva dekoracija tudi vašega doma. Življenje z dojenčkom bo zahvaljujoč znamki Beaba od prvega trenutka čudovito, preprosto in polno ljubezni.

Čas za igro

Nezanemarljiv del otroštva je igra, ki ni niti z daleč le izguba časa. Prav z igro se otroci učijo o svetu okoli sebe, ga odkrivajo, spoznavajo nove oblike, barve in površine ter razvijajo svojo ustvarjalnost in domišljijo. Med prve igrače, s katerimi se dojenček po rojstvu seznani, spadajo plišaste igrače. V naši ponudbi boste našli plišaste igrače Kaloo, ki vas s svojo kakovostjo ne bodo razočarale, ampak v otroške posteljice prinesle potrebni občutek varnosti. Objem plišaste igrače bo pričaral nasmeh na otroškem obrazku, ki je prav za starše neprecenljiv. Plišaste igrače Kaloo pa niso običajne plišaste igrače. Pastelne barve in nežni dizajn ne dražita občutljivega otroškega vida, zahvaljujoč prvorazrednemu materialu pa ste lahko prepričani, da niti okušanje plišaste igrače Kaloo, vašemu malčku ne bo škodovalo.

Malčkovo kaloo

Kasneje, ko bodo otroci že nekoliko zrastli, bo prišel čas za zahtevnejše igrače, ki bodo pomagale pri razvoju tipne zaznavnosti in vaji otrokove fine motorike. Za to so prav ustvarjene igrače Smoby iz kolekcije Cotoons, zasnovane po istoimenski francosko-kanadski animirani seriji za najmlajše – Bombažki. Igrače iz te kolekcije spadajo med didaktične igrače, igra z njimi pa je velika zabava. Čudovite barve, ljubke živalce in zvočne efekte boste našli na avtomobilčkih, sprehajalčkih, hiškah in otroških mostovih za igro. Del te kolekcije so tudi vrtiljaki za posteljice in lučke v ljubkem dizajnu, ki bodo vašim malčkom pomagale, da bodo lažje zaspali, pa tudi pri prebujanju brez joka.

Podarite ljubezen svojim otrokom, pa tudi sebi! S široko ponudbo francoskih znamk bo to mala malica. Vstopite z nami v francosko Malčkovo in naj vas prevzamejo čudoviti dizajni, priročni dodatki in edinstveni izdelki, zahvaljujoč katerim bo februar še bolj poln ljubezni.