Medvedki zopet delijo darila! Nakupujte in prejmite pravljično darilo

2 min.
17. jan'19

Ste naši redni kupci? Potem že veste, da se naši trije Medvedki sem in tja sprehodijo po ogromnem kraljestvu igrač in izberejo darila za vaše otroke, ki jih priložijo k naročilom. Zdaj so se odločili, da vsakemu, ki bo pri nas nakupil v minimalni vrednosti 50 €, podarijo otroške kocke popolnoma brezplačno! Želite vedeti kakšne? Berite dalje.

Se darila delijo le za božič in rojstne dneve? Pri nas to ne velja. Darila za nakup bodo naši Medvedki priložili vsakemu, ki bo v naši e-trgovini nakupil med 16.1. in 14.2., katere koli igrače v minimalni vrednosti 50 €. Vaši otroci se lahko tako veselijo kock za najmlajše, evropskega proizvajalca Dohány, ki jih krasijo ljubke ilustracije živalic in prevoznih sredstev.

Niso vse kocke enake

Na prvi pogled se lahko nekaterim staršem zdi, da kocke Dohány spadajo med preproste igrače, ki otrok ne bodo ravno zabavale. Resnica pa je drugačna. Z igro s takšnimi kockami si otroci v prvi vrsti razvijajo in vadijo fino motoriko in tipno zaznavnost, izboljšujejo si oprijem predmetov in raziskujejo različne površine, materiale in tudi toploto. Pravljične kocke Dohány krasijo ljubke otroške ilustracije, ki pri najmlajših prebujajo ustvarjalnost in razvijajo domišljijo. Zahvaljujoč veselim in barvitim kockam se bodo otroci naučili prepoznavati različne živalce in prevozna sredstva, prav tako pa se bodo veselili pravilno in uspešno sestavljene sličice.

Blog kocky si

Vsak set kock v podobi Dohány kock vsebuje 4 večje kocke, ki so ilustrirane z vseh strani. Otrokova naloga je, da sestavi ne le eno, ampak kar 4 ljubke sličice, samo od njih pa je odvisno, katera sličica bo prva. Po svojem sestavljanju pravljične kocke Dohány spominjajo na priljubljene otroške puzzle – otroci se zahvaljujoč igri učijo združevati posamezne delčke v celoto, s čimer se izboljšuje logično mišljenje in koncentracija. Kdo bi rekel, da igra s štirimi barvnimi kockami skriva v sebi toliko prednosti?

Kako do kock?

Bi želeli prejeti kocke Dohány za darilo? Dovolj je, da izpolnite spodnja dva preprosta pogoja:

1. Nakupite v času med 16.1. in 14.2.2019.
2. Celotna vrednost naročila mora znašati najmanj 50 €. 

Želite svojim otrokom priskrbeti igrače, ki niso le zabavne, ampak tudi poučne? Nakupite pri nas med 16. januarjem in 14. februarjem v minimalni vrednosti 50 € in naši Medvedki vam bodo k naročilu priložili še pravljične kocke Dohány, ki bodo vaše malčke prevzele že na prvi pogled. Kocka je padla, naloga vaših malčkov je le, da z njih sestavijo čudovite sličice!