Medvedkov adventni koledar: odkrivajte okenca in prejmite nagrade

3 min.
01. dec'18

Adventni koledar in njegova vsakodnevna sladka presenečenja spadajo k božičnemu času prav tako kot sam božični večer in darila pod smrečico. To dobro vedo tudi naši trije Medvedki, ki vam in vašim staršem prinašajo december poln čudovitih igrač in še boljših nagradnih iger. Skupaj z nami odkrivajte okenca adventnega koledarja in se udeležite nagradne igre za odlične nagrade. Ste pripravljeni?

Naši medvedki Oli, Mila in Bruno zelo dobro vedo, kaj imajo otroci radi, zato njihovemu ostremu vohu ni ubežalo to, da vsi otroci na svetu obožujejo adventne koledarje! Kaj pa je vendar boljše, kot vsak dan odpreti skrivno okence in v njem najti čokoladko, ki se kar stopi na jeziku? Tudi na to imajo naši medvedki odgovor – boljše kot čokolada je nova igrača!

Zaradi sladkorja lahko bolijo zobki in trebuščki, in po pravici povedano, naši Medvedki bi vseh 24 sladkih okenc odprli v enem dnevu. Zato so si izmislili lastni adventni koledar, ki v sebi skriva odlične igrače. Kot je to že v navadi, so si izmislili tudi lastna pravila, ki vam jih bomo zdaj v njihovem imenu prevedli. Saj ne obvlada vsak medvedkovščine.

Blog advent si

Vsak teden en dobitnik

Med adventnim časom, torej med 1.12. in 24.12 vas na naši spletni strani čaka adventna nagradna igra za vse naše kupce, ki bodo v tem času nakupili poljubne igrače. Oli, Mila in Bruno bodo izmed vseh vaših oddanih naročil vsako adventno nedeljo in na božični večer izžrebali enega srečneža, ki se bo v nagradno igro udeležil s številko svojega oddanega naročila.

To pa še ni vse! Medvedki so za vas pripravili še eno malo presenečenje - vsak dan si lahko izberete eno izmed dveh igrač, ki bi jo za svoje otroke želeli priigrati in prav ta bo na koncu prispela k vam domov.

Žrebali bomo 8., 15., 22. in 24.12., vi pa boste na naši spletni strani in Facebooku izvedeli ime srečnih nagrajencev. Vse nagrade bodo Medvedki odpremili po koncu adventnega koledarja in jih hkrati poslali dobitnikom. Na nove igrače bodo vaši malčki morali malce počakati, vendar bodo imeli božič tako kar dvakrat. Božič kar dvakrat na leto pa so izpolnjene sanje vseh otrok!

Kako adventni koledar deluje?

Kakšen pa bi bil adventni koledar, če ne bi imel pravil? Saj tudi čokoladnega ne bi smeli pojesti kar naenkrat. Verjemite, Medvedki so to že poskušali, vendar ni izpadlo najboljše. Zato smo vam raje spisali pravila in pogoje, na katere se bo nanašala celotna adventna nagradna igra.

  1. Kupite pri nas od 1.12. do 24.12. katere koli igrače.
  2. Odprite adventni koledar, ki ga najdete tu.
  3. Izberite eno izmed dveh igrač, ki bi jo želeli priigrati in vpišite številko naročila.
  4. Udeležite se lahko vsak dan, zmagate pa lahko le enkrat
  5. Žrebamo na adventne nedelje in božični večer 8., 15., 22. in 24.12.
  6. Vse nagrade bomo poslali po koncu adventnega koledarja.

Kaj pravite, vam je všeč ta ideja adventnega koledarja, zaradi katerega vaših malčkov ne bodo boleli zobki? Prvo okence lahko odprete že danes! Dovolj je, da kliknete tu in Medvedki vas bodo ponesli v čaroben adventni koledar.