Blagajna Mini Shop Smoby elektronska s tehtnico, pos terminalom in čitalcem kod ter 27 dodatki rožnata

Opis izdelka

Otroška blagajna Mini Shop Smoby je elektronska blagajna primerna za otroke od 3. leta starosti. K blagajni sodi še 27 dodatkov – ročni skener, plačilna kartica, živila v papirnatih škatlicah, papirnati računi, papirnati bankovci in plastični kovančki. Blagajna deluje na 3 AA baterije, ki so priložene kompletu. Na blagajni je tipkovnica s številkami, ki izpolnjuje funkcijo pravega kalkulatorja, s katero se bodo otroci seznanili z matematiko in računi. Otroška blagajna Smoby je dimenzij 19*15*29 cm.

Ko blago položite na tehtnico, se bo prikazala teža živil, prodajalka pa bo potem izbrala izdelek na zaslonu na dotik. Kot prava prodajalka bo videla ceno na LCD zaslonu in lahko bo zaprosila za kupčev denar. Izdelke lahko otroci poskenirajo z ročnim čitalcem z zvokom in lučko, ostale informacije pa lahko svojim kupcem podajo s pomočjo mikrofona, ki je vgrajeni del blagajne Mini Shop

Lastnosti

  • primerna za otroke od 3. leta
  • vsebuje 27 dodatkov
  • deluje na 3 x AA baterije
  • dimenzije 19*15*29 cm
  • skener, tehtnica, čitalec, denar, imitacije živil

Elektronska blagajna je rožnato-zelene barve z kakovostne in trpežne plastike, ki je bila izdelana v Franciji. Blagajna z zvokom in lučkami izgleda zelo realistično in je pomanjšana različica blagajne iz supermarketa. Otroci si bodo s takšno igro izboljšali komunikacijske spretnosti. Otroci se z igro prodajalcev približujejo svetu odraslih, odkrivajo principe delovanja trgovi in preštevajo svoje prve denarce.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Proces izdelave igrač Smoby je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije. Vse otroške igrače proizvajalca Smoby imajo zaobljene oblike, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo, so zabavne in žareče.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost19*15*29 cm
Skupna višina29 cm
Dimenzije paketa41*9*29 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.