Blagajna Marchande Smoby elektronska na dotik s tehtnico, čitalcem črtnih kod in 25 dodatki rdeča

Opis izdelka

Otroška blagajna Marchande popolna elektronska igrača, ki je primerna za otroke od 3. leta starosti. Otroška blagajna je pristnega videza in ima veliko funkcij in dodatkov, s katerimi se približuje pravi blagajni. Zaslon na dotik, tehtnica, čitalec kod in kar 25 dodatkov naredijo iz blagajne za otroke priljubljeno igračo za vse male trgovce. Mali blagajnik bo stehtal sadje in zelenjavo na mehanski tehtnici in si izbiral izdelke na zaslonu na dotik. Cena blaga se prikaže na LCD ekranu, vse cene lahko otroci preračunajo na vgrajenem kalkulatorju. Izdelke lahko tudi skenirajo kot na resnični blagajni. Pri vsakem skeniranem izdelku bo blagajna dala piskajoči zvok in zasvetila bo rdeča lučka. Pri plačilu je treba plačilno kartico potegniti čez čitalec kartic in cena na blagajni se bo izbrisala. Otroška blagajna prihaja skupaj z delujočim mikrofonom, s katerim lahko poudarijo svoje sporočilo.

Del tega realističnega seta igrač je kar 25 dodatkov. Na odpirajoči blagajni bodo otroci našli imitacije papirnatih bankovcev in kovancev. V setu so tudi tudi 2 škatlici, pločevinka in kreditna kartica. Otroška blagajna z dodatki ni le izjemno zabavna realistična igrača, ampak prispeva tudi k razvoju otrok. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. Pestre barve bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Mere otroške blagajne Smoby znašajo 19*15*29 cm.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalni dizajn in edinstvene izdelke, ki izstopajo na evropskem trgu. Blagajna s tehtnico je imitacija prave blagajne in vsebuje vse za realistično igro prodajalcev in bo zagotovo razveselila tudi vaše najmlajše.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost19*15*29 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opombaclose box
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.