Bencinska črpalka Avtomobili 2 Smoby elektronska z zvokom in lučko

Opis izdelka

Kdo pa ne pozna animiranega filma Avtomobili? Otroška bencinska črpalka Avtomobili 2 znamke Smoby je odlična otroška igrača za male dirkače od 3. leta starosti, ki obožujejo svet avtomobilov. Bencinska črpalka za otroke je izdelana v motivu priljubljenega animiranega avtomobilčka Strele McQueena, poznanega iz priljubljene risanke Avtomobili, ki je znana po celem svetu. Vsi otroci, predvsem pa dečki bodo nad to bencinsko črpalko s priročnim nadzornim modulom nadvse navdušeni in bodo z njo doživeli ogromno zabavne.

Točenje bencina in plačilo

Črpalka za točenje bencina bo služila za polnitev rezervoarja, med tem pa se bodo dečki naučili, da je treba po koncu črpanja, črpalko zmeraj odložiti nazaj na svoje mesto. Zahvaljujoč ekranu lahko otroci preverijo, koliko bo obisk na bencinski črpalki stal. Zahvaljujoč priloženi plačilni kartici s plačilom ne bo težav, saj jo bodo otroci povsem preprosto vstavili v terminal in tako plačali celoten znesek. 

Po črpanju na kontrolo

Bencinska črpalka Smoby ni namenjena le črpanju goriva, ampak jo sestavlja tudi prenosen elektronski nadzorni panel, s pomočjo katerega bodo malčki preverili vse kazalnike, ali je njegov avtomobil spraven. Kontrolni panel daje zvoke bip, bip, bip in sveti, tako da bo mali dirkač doživel ogromno zabave pri preverjanju svojega avtomobilčka in bo našel tudi informacije o tem, ali je njegov avtomobilček pripravljen na daljše proge. S kontrolorji za določanje kapacitete akumulatorja, funkcionalnost luči ali pa gladine olja se bo malček naučil, kakšne so prave vrednosti za delujoč avtomobil in njegovo zanesljivo vožnjo. Zahvaljujoč testni funkciji se bo hitro pokazalo, kje je napaka in jo poskusil popraviti. Posamezne parametre na svojem avtomobilčku bo odčital s pomočjo ročne sonde.

Zabava in izkušnje

Z elektronsko bencinsko črpalko otroci ne bodo le zabavali, ampak tudi pridobili izkušnje in razvijali svojo fino motoriko, koncentracijo in občutek odgovornosti. Otroci bodo doumeli, da je treba za vsak avtomobil skrbeti, da bi pravilno in brez težav deloval. S to otroško igračo, bodo fantki razvijali logično mišljenje, predstavnost in domišljijo. Elektronska črpalka za otroke je resnično praktično izdelana, njene celotne dimenzije pa merijo 44*11*51 cm, kjer višina znaša 51 cm. Vsi delčki so narejeni iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki jim bo hvaležen vsak mali mehanik.

Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med najbolj zanesljive proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in elegantnim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi malčki dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost44*11*51cm
Skupna višina51 cm
Dimenzije paketa26*15*52 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.