Hiša iger Activity Sweet home Kiddieland od 12 mes

Opis izdelka

Hiša iger Activity Sweet home znamke Kiddieland je igrača za otroke od 12. meseca, ki bo izpolnila vse želje vašega malčka. Hiša iger ima na vseh straneh različne funkcije in dodelan dizajn. Hiša iger ima različne okrasne elemente, kot so na primer odpirajoča in zapirajoča vrata, živalce z rožicami in kompletno opremo sobic.

Po pritisku na sličico vsak daje značilne zvoke, glasove ali melodije. Ko odprete vrata hladilnika, lahko otrok izbira med bogato izbiro jedi, vsak pa bo zaigral lepo melodijo. Otroška hišica v obliki kovčka ima ročaj, zahvaljujoč kateremu jo lahko preprosto prenašate. To je kakovostna trdna igrača za otroke od 12. meseca starosti, s katero se bodo igrali tudi sorojenci in prijatelji še leta in leta in zmeraj bo delovala kot nova. 

Ima veliko zvočnih, svetlobnih in mehanskih funkcij, ki so strašno priljubljeni pri otrocih od 1. leta starosti. Po pritisku na nekatere figurice boste zaslišali zvok, ki k njej spada, na primer pri kokoški, ki bo zakokodakala. Otroci se bodo z njeno pomočjo učili prepoznave oblik, zvokov in barv, povadili bodo fino motoriko in pridobivali čut za glasbo in ritem.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • bogata oprema in okraski
  • za otroke od 12. meseca

zvočne, svetlobne in mehanske funkcije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost42*17*34 cm
Dimenzije paketa45*19*36 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba2x AA batteries
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.