Gugalnica, lupinica in stolček Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby za dojenčka rožnata

Opis izdelka

Kombinacija 3 kakovostnih pripomočkov za dojenčka Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny predstavlja izjemen način, kako razveseliti male deklice od 3. leta starosti. Praktično kombinacijo, ki jo sestavlja avtosedež, stolček za hranjenje dojenčka in gugalnica za dojenčka, bo všeč vsem malim mamicam, ki z ljubeznijo skrbijo za svoje dojenčke, jih preoblačijo, hranijo in uspavajo. Prednost dodatkov za dojenčka je to, da jih otrok lahko uporablja na več načinov, kar mu omogoča še več zabave pri igri. Barvna zasnova dodatkov je izjemno privlačna kombinacija pastelnih barv – temno rožnate in sive ter ročajev z belim ogrodjem. Ogrodje lahko uporabite na dva načina v kombinaciji z avtosedežem, tako da ustvarite visok stolček za hranjenje z mizico ali pa na drug način gugalnico.

Otroški avtosedež lahko uporabljate tudi na poti, da bi bil dojenček varen in bi ga lahko preprosto prenašali. Otroci svoje dojenčke radi peljejo tudi z avtomobilom, zdaj pa imajo na voljo tudi praktični avtosedež za dojenčka, da bi ga lahko vzeli povsod s seboj. Avtosedež za dojenčka lahko vstavite tudi v ogrodje vozička Maxi Cosi & Quinny 3v1, če imate ta voziček že doma. Stolček za hranjenje Smoby Maxi Cosi & Quinny bodo otroci uporabljali predvsem za hranjenje svojega dojenčka. Njegova višina od tal meri 72 cm. Ogrodje je dovolj visoko za udobno hranjenje, kjer lahko mala mamica uporabi snemljiv pult v sivi barvi. Zaspanega dojenčka lahko uspava v gugalnici z nežnim zibanjem. Dodatki za dojenčke so primerni za vsakega dojenčka z velikostjo 42 cm. Avtosedež za dojenčka ima nastavljiv ergonomski ročaj. 

Konstrukcija seta je kovinska, dopolnjena s plastičnimi ročaji. Je popoln izdelek, če si želijo otroci skrbeti za dojenčka tako, kot njihova mamica. Pripomočki za dojenčke Smoby Maxi Cosi & Quinny 3v1 imajo udoben plastičen sedež, ki je oblazinjen s posebnim tekstilom z varnostnim pasom za dojenčka, ki ga bo varoval, da ne bi padel ven. Je kakovostni francoski izdelek, narejen z občutkom za francoski dizajn, s čvrsto kovinsko konstrukcijo, v kombinaciji s trpežno plastiko. Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Igrače Smoby pomagajo pri razvoju otroške domišljije in predstavnosti, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost43*41*72 cm
Skupna višina72 cm
Dimenzije paketa35*25*51 cm
Skupna dolžina43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.